Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Mehmet Dereli ve Çiğdem Kayalı aşkı

        ÜNAL DEMİRKAYA YAZDI

        GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

        İşadamı Mehmet Dereli’yle Çiğdem Kayalı’nın aşkı sosyetede bomba etkisi yarattı! Şebnem Dereli’den boşandıktan sonra Hülya Avşar’la kısa süreli bir flört yaşayan Mehmet Dereli ile, sevgilisi Uğur Güven’den geçtiğimiz yıl ayrılan Çiğdem Kayalı’nın bir gece eğlencesinde birlikte çekilen fotoğraflarının yayınlanmasından bir gün önce çiftle telefonla görüştüm. İkisi de aşklarını inkâr etmedi!

        Özellikle Çiğdem Kayalı’nın söyledikleri çok ilginçti. Kayalı, “Evet, ilişkimiz doğrudur. 4 gündür beraberiz. Zaten 20 yıllık arkadaştık. Ama eski eşi Şebnem’le çok samimi bir dostluğumuz yoktu. Şebnem çok samimi arkadaşım olsaydı, kesinlikle Mehmet’le ilişki yaşamazdım. Arkadaşımın evli olduğu bir erkekle ilişkiye girmezdim” diyerek konuya noktayı koydu.

        İlk evliliğini Ercan Akın’la yapan ve ondan bir oğlu olan, ardından Mustafa Denizli’yle uzun süre beraberlik yaşayan; o ilişkiden de Lal adında bir kızı bulunan Çiğdem Kayalı, sevgilisi Uğur Güven’den yaklaşık 5 ay önce ayrılmıştı. Mehmet Dereli de bir hafta önce Miami tatilinden döndü ve eski eşi Şebnem Dinçgör’ün boşandıktan sonra terk ettiği yalıya taşındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ