Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şamdan Mey-hane ve Zuma'nın açılışına ünlü yağmuru

        NURİ ALTUNTAŞ / HABERTURK MAGAZİN

        Cemiyet, iş ve sanat dünyasının ünlüleri önceki akşam İstanbul’daki iki mekânın açılışında buluştu. Mekânlardan biri Rixos Pera’da açılan Şamdan Mey-hane, diğeriyse İstinye Park’taki Zuma’ydı.

        İSTANBUL, önceki akşam iki mekânın açılışına ev sahipliği yaptı. Park Şamdan’ın kurucusu Ersoy Çetin, sektördeki 30’uncu yılında Rixos Pera’da ilk meyhanesini açtı. Şamdan Mey-hane adını taşıyan mekânın açılışına aralarında Celal Çapa, Elif-Okan Tapan, Erdem-Candan Kıramer, Faruk-Hatice Süren’in de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

        2 MEKÂN DA BEĞENİ TOPLADI

        Bir diğer açılış ise Londra merkezli, ödüllü restoran Zuma’nın İstinye Park’taki yeni mekânının açılışıydı. Zuma’nın kurucu ortağı ve şefi Rainer Becker’in de hazır bulunduğu açılışa aralarında Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Feryal Gülman, Sitare Akdilek, Begüm Gazioğlu-Ömer Ballı, Berrin Yoleri, Sema Basa ve Murat Cevahir’in de bulunduğu pek çok davetli katıldı. İki mekân da hem dekorasyonları hem de mönüleriyle beğeni topladı.

        'Filmin çekimleri nisanda başlıyor'

        Zuma'nın açılışına katılan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Ferzan Özpetek’in ‘Rosse İstanbul’ adlı filminde başrol oynayacak olan Ergenç, “Nisan ayında çekimlere başlayacağız. Şu an çok fazla detay vermek istemiyorum” dedi.

        Çekimleri nedeniyle davete eşinden sonra gelen Bergüzar Korel ise “Kafede sistem oturdu, personel yönetiyor. Ben de arada uğruyorum. Bu sene çok daha rahatım. Kendime yeterince zaman ayırabiliyorum” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ