Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kanye West ilk telefonunu Kim Kardashian için almış

        Kim Kardashian'ın kardeşi Khloe'nin sunduğu bir programa katılan ünlü şarkıcı Kanye West, program sırasında cep telefonu alma nedenini açıkladı. Khloe Kardashian'ın 'FYI show Kocktails with Khloe' programına konuk olarak katılan 38 yaşındaki ünlü rapçi, ilk telefonunu Kim Kardashian'ı aramak için aldığını itiraf etti.

        West, telefon almasına neden olacak kadar kendisinde ihtiyaç hissettiren bu durumun nedenini, Kim Kardashian'ın NBA yıldızı ünlü basketçi Kris Humphries ile evlilik kararı almasına bağladı. "Gerçekten onları ayırmak gibi bir amacım yoktu ama internette fotoğraflarını görünce şok oldum... Kim'in yanında devasal boyutlarda bir adam vardı... Boy farklarının tuhaflığı beni rahatsız etti ve Kim'i evlenmemesi için uyarmak istedim"

        Kim Kardashian'ın Kris Humphries ile olan evliliği, 2011 yılının Ağustos ayında başlayıp aynı yılın Ekim ayında çiftin arasında oluşan şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona ermişti. Kanye ve Kim'in ilişkileri 2012 Nisan ayında büyük bir hızla başlamış ve kısa bir süre sonra nişanlanan ikili, Mayıs 2014'te de İtalya'da evlenmişlerdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ