Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Televizyon dünyasının gözden düşen isimleri
        1

        HABERTÜRK MAGAZİN / MUSTAFA DOĞAN

        Ekranın inenleri-çıkanları listeme bir önceki yazımda başlamıştım. Çıkanları yazdım, şimdi sıra inenlerde. İşte son dönemde seyircinin gözünden düşen ve yapımcıların radarından çıkmaya başlayan o isimler...

        2

        MERYEM UZERLİ

        Yıldızı parladığı gibi söndü. Dünya starı muamelesi yapılınca izleyici gözünde antipati yarattı. Üzerine özel hayatıyla tepki çekti. Yeni dizisi “Gecenin Kraliçesi” ile hayal kırıklığı yarattı. Eski şöhretini yakalaması artık hiç kolay değil.

        3

        BEREN SAAT

        “İntikam”la düşüşe geçmişti, “Muhteşem Yüzyıl-Kösem”le dibe vurdu. Burcu Biricik, Elçin Sangu gibi yeni isimler pabucunu dama attı. Basınla ilişkileri zayıf. Hayranlarına karşı bile soğuk. Evet, hâlâ çok iyi kazanıyor olabilir ama eski havasından çok uzak.

        4

        KIVANÇ TATLITUĞ

        Her ne kadar reklamlarla sürekli ekranda olsa da eski karizması yok. “Kurt Seyit ve Şura” ile hayal kırıklığı yaratıp üstüne bir de evlenince hayranlarının gözünden düştü. Yeni projesi onun için milat olacak.

        5

        FARAH ZEYNEP ABDULLAH

        “Öyle Bir Geçer Zaman ki”deki performansıyla “Yeni bir yıldız doğuyor” dedirtti ama rüzgârı çabuk dindi. “Kurt Seyit ve Şura” Kıvanç gibi ona da iyi gelmedi.

        6

        HANDE ATAİZİ

        Nereden nereye. Bir dönemin starının şimdilerde esamisi okunmuyor. Bundan sonra başrol onun için artık hayal. Projeleri sırtladığı günler artık çok uzakta.

        7

        BERRAK TÜZÜNATAÇ

        Yakın döneme kadar yapımcıların gözdesiydi. Şimdilerde yan rollerde karşımıza çıkıyor. Tabii bir de aşk haberleriyle! Yapımcıların unuttuğu isimlerden biri haline geldi. Kariyerini yönetemedi.

        8

        NECATİ ŞAŞMAZ

        Şaşaalı günler geride kaldı. Hep aynı hikâye, hep aynı bakış, aynı duruş. İzleyici sıkıldı artık. Son kurşunlarını atıyor. Polat Alemdar devri kapanıyor.

        9

        CANSU DERE

        “Gözden ırak olan gönülden de ırak olur” lafı sanki onun için söylenmiş. İki sezondur adı birçok projeyle anıldı ama rollerini hep başkalarına kaptırdı.

        10

        MURAT YILDIRIM

        “Kocan Kadar Konuş”ta Ezgi Mola’nın, ”Gecenin Kraliçesi”nde Meryem Uzerli’nin gölgesinde kaldı. Yanlış proje tercihleriyle bir alt lige düştü. Bundan sonra adımlarını düşünerek, hatta kılı kırk yararak atmalı!

        11

        NURGÜL YEŞİLÇAY

        Özel hayatı oyunculuğunun önüne geçti. Üst üste hayal kırıklığı yaratan işlerden sonra “Paramparça” ile küllerinden doğdu derken Erkan Petekkaya ile arasında kriz patladı. Modası geçmeye başlayan isimlerden.

        12

        GİZEM KARACA

        Havası çabuk sönenlerden. Genç isimler arasındaki rekabetten sıyrılmayı başaramadı. Hakkında açılan dava sonrası izleyicinin gözünden düştü.

        13

        MEHMET AKİF ALAKURT

        “Sıla”daki Boran Ağa’lı günler mazide kaldı. Setlerde ekiple yaşadığı talihsiz olaylar karizmasını çizdi. Üstelik zamana ayak uyduramadı.

        14

        HANDE SORAL

        Güzel bir rüzgâr yakalamıştı ama beklenen sıçramayı yapamadı. Aksine, yanlış proje tercihleriyle düşüşe geçti. Bu rekabet ortamında işi çok ama çok zor.

        15

        MURAT ÜNALMIŞ

        Üst üste yaptığı yanlış proje tercihleriyle resmen kendi ayağına kurşun sıktı. Artık bir alt ligde ve oradaki yeri bile sağlam değil!

        16

        MERVE BOLUĞUR

        Cadılıktan sultanlığa geçişi hızlı oldu, ancak arkasını getiremedi. Kadın oyuncular arasındaki yarışta unutulan isimlerden biri artık.

        17

        YUSUF ÇİM

        Olmayınca olmuyor. Bir türlü patlama yapamıyor. Yakışıklı, istekli ama yetmiyor. Belki de sunuculuk, şarkıcılık ve oyunculuğu aynı anda yürütmeye çalışmasından. Bir tercih yapmalı!

        18

        FAHRİYE EVCEN

        Ekrana en çok yakışan isimlerden biri. Performansı da rakiplerinin birçoğundan iyi. Ancak özel hayatı oyunculuğunun önüne geçti. Bir an önce işine yoğunlaşmalı. Aksi halde treni kaçıracak!

        19

        ÖZLEM YILMAZ

        Hiçbir zaman göz önünde olmadı. Yine öyle. Ancak yeni jenerasyonun gölgesi onun da üzerine düştü. Doğru adımlar atması gereken isimlerden.

        20

        BURAK HAKKI

        Yakışıklılık tek başına yetmiyor! Sektörde hep vardı ama hiçbir zaman zirve yapamadı. Yaşı itibarıyla artık hiç şansı yok. Başrolden karakter oyunculuğuna dümen kıran isimlerden.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ