Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos sosyetik güzel eda taşpınar, cem yılmazın sevgilisi, muhteşem yüzyıl kanuni
        1

        Eda denize düşüyordu

        EDA Taşpınar, 34’üncü yaş gününde denize düşme tehlikesi atlattı. Dün arkadaşlarıyla kutlama yapmak için denize açılan Taşpınar, bindiği teknenin burnu karaya çarpınca panik yaşadı. Çarpma anında güçlükle ayakta kalan sosyetik güzel oldukca tedirgin oldu.

        2

        Şehzade üşümesin

        MUHTEŞEM Yüzyıl’ın Kanuni’si Halit Ergenç, oğlu Ali’yle birlikte önceki gün Kanyon AVM’deydi. Alışveriş merkezindeki caz konserini dinleyen ünlü oyuncu, serin havada üşümesin diye oğluna kendi ceketini giydirdi. Minik Ali, babasının ceketiyle objektiflere böyle yansıdı.

        3

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Pintiye bak arkadaş

        YAKIŞIKLI popçu Gökhan Özen, önceki akşam eşi Selen Sevigen ile beraber yemekteydi. Yemeğin ardından dışarı çıkan Özen gazetecilere yakında büyük bir konser vereceğini söyledi. Özen, Demet Akalın’la düet olup olmayacağı konusundaki sorulara ise “Sürpriz’’ demekle yetindi.

        4

        Mekândan ayrılan çiftin etrafını çiçekçi çocuklar sararken, içlerinden en genç olan ile uzun uzun sohbet eden Özen, önce okulunu devam ettirmesi yönünde telkinlerde bulunup 20 lira harçlık verdi. Özen’in mekânın valelerine bırakmayarak aracını ara sokaklara park edip gelmesine valeler, “15 lira vermemek için aracı nereye park etti. Pintiliğe bak sen arkadaş!’’ diyerek gazetecilere dert yandı.

        5

        HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ

        MALİ'den af selfie'si! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir süredir aşk yaşadığı Miss Turkey finalisti sevgilisi Seda Tosun'la geçen hafta Kıbrıs'a gitti. Tosun'un sevgilisiyle başbaşa tatil yapma hayali bu kısa kaçamak da kabusa döndü. Erbil'in bütün gün casino'dan çıkmamasına kızan güzel model sevgilisini terk etti.

        6

        AŞKIN ÇARESİ INSTAGRAM

        MEHMET Ali Erbil, İstanbul'a dönen sevgilisi Seda Tosun'un kendisini affetmesi için her yolu denedi ancak bir sonuç alamadı. Telefonlarına da cevap alamayan Erbil çareyi Instagram'da buldu. Tosun'la çektirdiği selfie'yi Instagram'a koyan ünlü şovmen altına da "Canım seni çok seviyorum beni affet" diye yazdı.

        7

        'Muhteşem bir gün'

        Geçtiğimiz yıl ani bir kararla Almanya'ya dönen ve şubat ayında kızı Lara'yı dünyaya getiren Meryem Uzerli, sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaştı.. Başarılı oyuncu, daha önce kızı Lara'nın kısmen görüldüğü fotoğrafların aksine bu kez kızını kucağına alarak poz verdi. Uzerli paylaştığı fotoğrafın altına "Perfect day, Pure Love, Sunny greetings to all of you" diye de not düştü. Uzerli'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf takipçileri tarafından da dakikalar içinde büyük beğeni aldı.

        8

        Anzak yenge Biricek'e emanet

        CEM Yılmaz yeni filmi ‘Pek Yakında’ya yoğunlaşınca kostüm tasarımcısı ve makyöz sevgilisi Avustralyalı Melanie Shepherd’ı arkadaşı Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’e emanet etti. Suden, önceki gün Cem Yılmaz’ın Levent’teki evinden aldığı Shepherd’ı önce spora sonra restorana götürdü. Saatlerce sohbet eden ikili, Boğaz turu yapmayı da ihmal etmedi.

        9

        Spor sonrası alışveriş

        GÜZEL oyuncu Merve Boluğur önceki gün alışveriş için geldiği Zorlu Center AVM’de görüntülendi. Spora gittiğini ve biraz alışveriş yapacağını söyleyen Boluğur, sempatik tavırlarıyla adeta etrafına neşe saçtı. Yanına gelen hayranlarını kırmayan ve hepsiyle tek tek fotoğraf çektiren Boluğur, yorgunluk kahvesini içtikten sonra kendi aracıyla AVM’den ayrıldı.

        10

        Yoğun ilgiden çalışamadılar

        EKRANLARIN beğeniyle izlenen dizisi Medcezir’in Nişantaşı’ndaki seti yoğun ilgi gördü. Dizinin yıldızlarından Sedef Kayalar’ın sahnelerinin çekimi sırasında setin etrafında toplanan meraklı kalabalık ekibe zor anlar yaşattı. Kayalar’ın, çekimlerin defalarca tekrarlanması üzerine hayli sinirlendiği görüldü.

        11

        Neşeli çift

        OYUNCU Cem Davran ile eşi Hilal Davran, arkadaşlarıyla birlikte geldikleri Nişantaşı’nda görüntülendi. Arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra Nişantaşı mağazalarında alışverişe çıkan Davran ve eşinin hayli neşeli olması dikkatlerden kaçmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ