Russell ve Olga için erken döndü
Cem Yılmaz, Russell Crowe ve Olga Kurylenko'nun İstanbul'a geleceğini duyunca, pazartesi olan biletini pazara aldırıp Paris'ten İstanbul'a döndü
Giriş: 03.12.2014 - 10:22 Güncelleme:
HT MAGAZİN
Paris'te Türk Filmleri Festivali için Paris’te olan Cem Yılmaz, uçak biletini pazartesiye almıştı. Pazar gününü Paris’te gezerek geçirecek olan Cem Yılmaz, Russell Crowe ve Olga Kurylenko’nun The Water Diviner-Son Umut filminin cuma günü İstanbul’daki prömiyerine katılacağını öğrenince THY’yi arayıp, pazartesi olan biletini pazara aldırdı.
Pazar günü dönen Cem Yılmaz, pazartesi-salı özel işlerini halledip üç gün boyunca Russell Crowe ve Olga Kurylenko’yla ilgilenecek. Perşembe topluca 3 Adam’ın çekimlerine katılacak ekip cuma gecesi de sürpriz yapıp Beyaz Show’a çıkacaklar.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ