Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gamze Topuz oyuncu Fırat Topkorur'la dudak dudağa...

        Gamze Topuz Fırat Topkorur ile yakalandı. Sürpriz bir şekilde evlendiği Ümit Kantarcılar’la boşanmanın eşiğinden dönen ve geçen ay Çeşme’de eşiyle kol kola pozlar veren Gamze Topuz, önceki gün Beşiktaş’ta oyuncu Fırat Topkorur’la dudak dudağa görüntülendi.

        Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; geçen yıl evlenen ve bu evlilikten Naz adında bir kızları olan Gamze Topuz ile Ümit Kantarcılar, geçtiğimiz nisan ayında boşanma kararı almıştı. Ayrılığa Kantarcılar’ın eşini BKM Mutfak Akademisi aşçısı Nafihan Gizem Aykan’la aldatmasının yol açtığı öne sürülmüştü. Çift, bir ay önce Çeşme’de bir araya geldi, kol kola pozlar vererek bebekleri için evliliklerini sürdürme kararı aldıklarını açıkladı. Fakat bu mutluluk da uzun sürmedi...

        DUDAK DUDAĞA

        Gamze Topuz, önceki gün Beşiktaş’ta “Son Çıkış” dizisinde rol alan Fırat Topkorur’la görüntülendi. Bir kafede buluşan ikili, çevredekilere aldırış etmeden dakikalarca öpüştü. Topuz, sevgi gösterisinde bulunduğu Topkorur’a elleriyle pasta da yedirdi.Tanınmamak için şapka takan âşıklar, buna rağmen görüntülenmekten kurtulamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ