Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor The Walking Dead 15.bölüm fragmanı - Carol'dan ilginç veda!

        Uluslararası izleyici kitlesine sahip olan korku, drama türündeki The Walking Dead, bu haftaki son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Carol'un yazdığı mektup ve Denise'in şok ölümünün damga vurduğu The walking Dead son bölümü, sürükleyici sahnelerle takipçilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı.

        -THE WALKİNG DEAD 15.BÖLÜM FRAGMANI HABERİMİZİN EN ALT BÖLÜMÜNDEDİR-

        Son bölümüne durağan başlayan The Walking Dead, Darly, Rosita ve Denise'in ilaç bulmak için keşfe çıkmasıyla heyecanlı bir hal alır. Yola araçlarıyla çıkan üçlü, yollarının devrilmiş bir ağaç ile kesilmesinin ardından kalan yolu yürüyerek devam etme kararı alır.

        DENİSE KORKULARINI YENİYOR

        Eczaneden alacaklarını bitirdikten sonra yola koyulan üçlü, Denise'in rayların kenarında bir araç farketmesi üzerine duraksar. Araç içerisinde mini soğutucu gören Denise, uzun zamandır hayalini kurduğu gazozları almayı hedeflemiştir. Bu uğurda zorlu bir karar veren acemi savaşçı, araç içerisindeki aylağı gözüne kestirir ve öldürmek için harekete geçer.

        PAHALIYA MAL OLAN GAZOZ

        Mini soğutucuyu arkadaşlarının yardımı sayesinde almayı başaran Denise, yoldaşlarının tepkisiyle karşılaşır. O sırada kendisine verilen tepkilere daha fazla dayanamayan genç doktor, bunu neden yaptığıyla ilgili konuşma yapmaya hazırlanırken, kalabalık bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybeder. O sırada esir alınan Darly, Rosita ve Eugene bir şekilde saldırganları alt ederek kurtulmayı başarır.

        CAROL'DAN MERAK ETTİREN VEDA

        Alexandria'da bir süredir duygusal kargaşa içerisinde olduğunu etafındaki insanlara hissettiren Carol'un mektubu ise herkesi şok edecektir. Bu durumu ilk farkedenlerden birisi ise Morgan olacaktır. Son sahnesiyle bir sonraki bölümünü merak ettiren The Walking Dead, 15.bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

        THE WALKİNG DEAD 15 BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ