Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Defne Joy Foster'in kocası alkollü yakalandı

        Gazeteci ve polislerle bir süre tartışan İlker Yasin Solmaz'ın ehliyetine 6 ay el konulurken, 590 TL para cezası kesildi.

        Eray EROLLU / AHT

        Geçtiğimiz Şubat ayında arkadaşı Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evinde hayatını kaybeden ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz'ı kullandığı 34 VZ 8799 plakalı Honda cipi, Beyoğlu Kemeraltı Caddesi üzerinde polisler tarafından durdurdu. Polisler ve çekim yapan gazetecilerle bir süre tartışan Solmaz, yapılan alkol muayenesinde 0.51 promil alkollü çıktı. Cip, polisin çağırdığı çekici tarafından götürülürken, İlker Yasin Solmaz'ın ehliyetine el konularak 590 TL ceza kesildi.

        Öte yandan Etiler Koç Köprüsü üzerinde trafik uygulaması yapan polisler, Audi A3 marka aracın kadın sürücüsünü durdurdu. Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Belçika İş Konseyi Başkanı Pınar Eczacıbaşı ehliyetini yanına almayı unutunca polislere gösteremedi. Polislerin ısrarı üzerine Eczacıbaşı, yanındaki arkadaşını evine göndererek ehliyeti getirmesini rica etti.

        Polisler, evden gelen ehliyetin bilgilerini forma işledikten sonra ünlü iş kadınından alkolmetreyi üflemesini istedi. Kadın polis olmadığı için Eczacıbaşı alkol metreyi üflemedi. 2 saat boyunca ısrarlarını sürdüren Eczacıbaşı'na Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'nden çağrılan bir kadın polis alkolmetreyi üfletti.

        Yapılan ölçümde Pınar Eczacıbaşı 0.72 promil alkollü çıktı. Eczacıbaşı'nın ehliyetine 6 ay el konulurken, 590 TL para cezası kesildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ