Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Şenol İpek evleniyor

        Ünlü manken Şenol İpek geçtiğimiz günlerde “Arena Park Strike Bowling’de düzenlenen organizasyon’a Bircan Bali isimli bir bayanla katıldı. Şenol İpek ve Bircan Bali’nin 4 ay önce nişanlandıkları ve eylül ayında evlenecekleri ortaya çıktı.

        Meraklı Gazete’nin haberine göre; Şenol İpek 9 aydır birlikte olduğu Muğla Üniversitesi mezunu olan 24 yaşındaki Bircan Bali ile Eylül ayında evleneceklerini açıkladı. Bir arkadaş ortamında tanışan çift evlilikle ilgili olarak, "4 ay önce aileler arasında sade bir nişan töreni ile nişanlandık Eylül ayında kır düğünü yapacağız hazırlıklara başladık" dedi.

        Organizasyon boyunca İpek’in sevgilisine prensesim diye hitap etmesi; Bircan Bali’nin ise Şenol İpek’e “İpeğim “ diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.

        “TİYATROCULAR BOŞ KONUŞUYOR”

        Şenol İpek, "Tiyatrocular boş konuşuyor bal gibi de mankenden oyuncu olur ekranlardaki bütün dizilerde erkek mankenler başrol oynuyor ve hepsi de çok başarılılar" şeklinde konuştu.

        “KENAN’A YETİŞMELERİ ÇOK ZOR”

        Şenol İpek oyunculukla ilgili olarak "Kenan İmirzalıoğlu bu işin miladıdır çok başarılı Kendisini çok geliştirdi. Oyuncu olan öteki manken arkadaşların Kenan’a yetişmeleri çok zor biraz hızlı koşmaları lazım" diyerek Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolgahan Sayışman’a gönderme yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ