Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kıyamet gibi parti var!

        Birçok ünlü sanatçı 'kıyameti' sahnede karşılayacak, İstanbul'daki ünlü gece kulübü ve barlarında 'kıyamet temalı' partiler yapılacak.

        AYVALIK DURURKEN NE ŞİRİNCESİ

        Milyonlarca insan bugünün dünyanın son günü olduğuna inanırken sanatçılarımız 'kıyameti' pek umursamıyor. Hülya Avşar, "Ayvalık dururken Şirince'ye gitmem" diye espri yaparken Sezen Aksu, "Kıyamet kopacağına inananların yüzünü görmek istiyorum" dedi. Ajda Pekkan, her şeyin kehanet olduğuna vurgu yaparken 21 Aralık'ın sevgilisi Ömür Gedik'in yaşgünü olduğunu belirten Ferhat Göçer, "Ömür'e güzel bir gün yaşatacağım" diye konuştu. Fazıl Say ise, "21 Aralık'ta Viyana Musikverein'da Mozart 23. konçerto çalıyor olacağım" dedi.

        HADİ ÖLENE KADAR TÜRKÇE MÜZİK

        Sanatçılar konserlerde hayranlarıyla buluşurken birçok insan da 21 Aralık'ı partilerle kutlayacak. Beyoğlu'nun gözde barlarından Ghetto'da 'En Uzun Gece' temalı 'Ghetto The Party with Burusvilis' partisinde katılımcılar 'kıyameti' canlı müzik eşliğinde dans ederek karşılayacak. Ortaköy Clup Magazinne'de, 'Ölene kadar Türkçe müzik", Sortie'de 'Sahnede kıyamet kopacak', Tekteçi Bebek'te "Hadi sabaha kadar shot yapalım' partileri olacak. Beyoğlu Ablam Bar'da insanlara zeytinyağlı dolma ve nohut pilav dağıtılacak.

        HT MAGAZİN / ESİN ÖVET

        “Mayaların dediği olur ve biz de bugün dünyaya tamamen veda edeceksek eğlenelim madem” diyenlerdenseniz merak etmeyin her türlü veda sloganıyla partiler var birçok mekânda. Sloganların hemen hemen hepsi birbirine benziyor. “Son gün gibi eğlenelim”, “Yarın sonmuş gibi içelim”, “Ölene kadar içelim”, “En uzun gece”, “Bu son gecemiz olabilir. O zaman ölene kadar Türkçe müzik” gibi gibi gibi. Yani anlayacağınız bugün tüm mekânlar tıklım tıklım dolu. Hepsi de “Kıyamet Partileri” adı altında gerçekleşiyor. Hatta öyle ki bazıları bir gün önceden başladı partilere. Mesela Cahide’de dün akşam “Yarın ne olacak” partisi vardı. Yani bugün için dünden tahminler yapıldı Astrolog Egemen Töreli tarafından. Bakalım bugün ne olacak? Bu yazıyı okurken şu anda bir şeyler oluyor olabilir tabii. Bana soracak olursanız pek güzel olacak. Daha da güzel olacak. Ben de bugünü kulüp kulüp dolaşacağım. Ama öncesinde bir düğün var. Hem de en yakın arkadaşım evleniyor bugün. Dünyanın son gününde dünya evine girme duygusu nasıl olacak bakalım. Tuhaf duygularda insanlar. Bu özel günleri kaçırmak istemiyorlar. Eminim bugün nikâh dairelerinde yer yoktur. Ha bir de doğum yapacak kadın da çoktur. Ay gerçekten tuhaf insanlarız. Doğum, düğün, cenaze durumları aynı gün. Bakalım ne olacak? Eğer hâlâ yaşıyor olursak ve tabii malum cuma trafiği de izin verirse düğün sonrası şu meşhur partilerin olduğu kulüpleri dolaşacağım bu en uzun gecede. Eğer siz de bu gece dolaşmak istiyorsanız birkaç önerim var.Mesela Ghetto’da Durex’in “En uzun gece”, Ortaköy Club Magazinne’de “Bu gece son gecemiz olabilir. O zaman ölene kadar Türkçe müzik”, Sortie’de “Sahnede kıyamet kopacak” adı altında Suat Ateşdağlı ve Ozan Doğulu olacak. Ablam’da gecenin sonunda zeytinyağlı dolma ve nohut pilav dağıtılacak. Tektekçi Bebek’te şubesini açıyor ve “Hadi sabaha kadar shot yapalım” diyor. Of ki ne of. Ha bu arada bu parti olaylarının sadece İstanbul’da olduğunu zannetmeyin başta. İzmir, Ankara olmak üzere birçok şehirde partiler var. Yani anlayacağınız bu akşam en uzun gece ve o yüzden sabaha kadar parti sloganları ile birlikte içeceğiz, eğleneceğiz, coşacağız. Bakalım eğer yarına da çıkarsak, hâlâ yaşıyor olursak Unisex’te görüşmek üzere.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ