Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Game of Thrones 6.sezon 10.bölüm ile sezon finali yaptı

        Fenomen dizi Game of Thrones’un merakla beklenilen final bölümü yayınlandı. Bugüne kadar yayınlanmış en uzun bölüm olan 6. sezon 10. bölüm, pek çok soru işaretinin de yanıt bulduğu bölüm oldu. Her bölüme farklı bir ismin verildiği dizinin bu bölümüne ise 'Winds of Winter' ismi verildi.

        Nisan ayında 6. sezonu Nisan başlayan fenomen dizi Game of Thrones, 27 Haziran Pazar günü sezon finali yaptı. Adeta nefeslerin tutulduğu bu bölümde, yaşanması tahmin edilen Whitewalker ile insanlara arasındaki savaş yaşanmadı. Her ne kadar beyaz bir kuzgun Winterfell'e uğrayıp Sansa Stark “kış geldi” yorumunu yapsa da, büyük savaş sonraki sezonlara kalmış gibi görünüyor.

        KUZEY'İN KRALI JON SNOW

        Kuzey’deki hakimiyetini pekiştiren Jon Snow bu bölümde istediğini almış gibi görünüyor. “Sansa mı yoksa Jon Snowmu tahta geçecek?” sorunsalının yaşanmaması da Kuzey için iyi bir gelişme. Şayet Kuzey’in birlik olmaya hiç bu kadar ihtiyacı olmamıştı.

        ARYA KANLI OYUNLARINA DEVAM EDİYOR

        Kuzey’den uzakta intikam peşinde olan Arya Stark, listedeki bir ismi daha eledi. Arya, Kanlı Düğün’de annesi ve ağabeyini öldüren Walder Frey’den intikamını hem Frey’in çocuklarını öldürüp kek yaparak hem de bizzat Walder Frey’in canı ile aldı. Walder Frey’in ölürken gördüğü son kişinin bir Stark olması ise oldukça dramatik.

        CERSEİ LANNİSTER İNANÇ'TAN İNTİKAMINI ALDI

        Bir süredir intikam duyguları ile yanıp tutuşan Cersei Lannister, işi biraz abartmış gözüküyor. Yaşlı Bilge ve İnanç militanlarını havaya uçuran Cersei, oğlu Kral Tommen’ın intiharı ile Yedi Krallık’ın yeni hükümdarı oldu.

        Game of Thrones 6. Sezon 10. Bölüm kısaca böyleydi. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Önceki yıllarda olduğu gibi yine nisan ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ