Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde, binanın önüne bırakılan 2 bisiklet, 2 çocuk tarafından çalındı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, 20 Eylül'de saat 22.00 sıralarında, Yenikent Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Yaya olarak gelen 2 çocuk, bölgedeki binanın girişine bırakılan bisikletleri alıp uzaklaştı. Çocukların bisikletlere binerek hızla uzaklaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Şikayet üzerine polis ekipleri, çocukları yakalamak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler