Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Cemal Hünal, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'dan ayrıldı mı?

        HABERTURK.COM

        Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde Solakbaşı Murat karakterini canlandıran Cemal Hünal'ın yeni sezonda dizide rol almayacağı iddia edilmişti. Hatta, dizinin yapımcısı Burhan Özkan'ın Hünal'ın ekranda bekleneni vermediğini düşündüğü ve bu nedenle Hünal'ın işine son verdiği öne sürülmüştü.

        İddialara yapımcı Özkan'dan yanıt geldi.

        Özkan, Değerli oyuncumuz Cemal Hünal ile ilgili olarak gazetelerde yer alan haber tamamıyla gerçek dışıdır. Dizinin ilk bölümünden bu yana bilinen ve yukarıda detaylarıyla açıklandığı gibi koşulları önceden belli projemizde değerli oyuncumuz Cemal Hünal performansı ile göz doldurmuş; gerek ülkemizde ve gerek dizimizin yayınlanacağı ülkelerdeki yayın yöneticilerinin büyük beğeni ve ilgisine mazhar olmuştur" dedi.

        "Oyunculukla beraber sahip olduğu binicilik, okçuluk ve dövüş sanatları tecrübe ve bilgisi ile değerli Cemal Hünal'ın yeteneklerinin tartışılması bile mümkün değildir" diyen Özkan, açıklamasına şöyle devam etti:

        Kendisi başka projelerimizdede birlikte olmak istediğimiz sanatçı dostumuzdur. Dizimize katılacak oyuncuların yeteneklerinin geliştirilmesi dahil, atlarından da büyük bir istek ile istifade etmek üzere teklif sunduğumuz sevgili Cemal Hünal'a karşı şirketimizin haberde belirtildiği gibi bir yaklaşım sergilemesi mümkün değildir. Asılsız ve uydurmadır. Bilakis Cemal Hünal'ın sahip olduğu atlar dizimizde onun izni dahilindekullanılmaya devam edecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ