Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe ve yeni teknik direktör yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        "Sosyal medyada bir infial görüyorum. Bu, bir teknik direktör ataması değil. 3 tane ihtimal var; 1 - Şu anda çalışıyor olabilir gelecek olan hoca. 2 - Adam yurt dışındadır. Gelmesi zor, adam gelecek burada karantinaya mı girecek, test mi yapılacak vs."

        2

        "Gerçek sorun, yıpranması istenmiyor olabilir. Getirdin Nenad Bjelica'yı 8 haftada belli ölçüde tanıdığı bir takım ve psikolojik olarak da çökmüş bir takım. 8 haftada 4 tane yenilgi, 2 tane beraberlik aldın. Ne oldu? O da gitti."

        3

        "Bu istenmiyor olabilir ya da çok düşük ihtimal, Emre Belözoğlu olabilir teknik direktör önümüzdeki sezon."

        4

        "Ben burada neyin anlaşılmadığını anlamıyorum. Diyelim Mourinho gelecek, ne yapacaksın adamı koparıp getirecek misin? Adam çalışıyor. Tahir Hoca da muhtemelen altyapıda Emre Belözoğlu'nun karar mekanizmasının içinde olduğu, altyapının yeniden yapılandırılması üzerine milli takımlarda da çalışmış bir adam."

        5

        "Fenerbahçe teknik direktörlüğüne Tahir Hoca gelmiş değil. Pro Lisansı olduğu için bir an önce bu atama yapıldı. Çünkü pro lisanslı hocaya ihtiyaç var."

        6

        ÖZDEMİR'İN SÖZLERİ

        "Ne yalan söyleyeyim ben de Nihat Özdemir'in o röportajda demek istediğini anladım. Ne oldu? Burada sözü uzatmak isterken karışmış iş. Söylemek istemediğin şeyi söylemiş gibi durdu."

        7

        "'O günden beri böyle bir tartışma olmadı' demek isterken, o güne bir gönderme yapmış gibi oldu. Burada şöyle bir durum var; Nihat Özdemir'i de tamamen temize çıkarmak mümkün değil."

        8

        "Çünkü verdiği cevapta söylediği 'Başarısızlığınızı örtmek istiyorsunuz' sözü doğru değil. Buradaki cevaba TFF antetli kağıtla cevap vermek de doğru değil. Çünkü TFF'yi bağlayan bir durum yok burada, şahsi bir açıklama bu. Vefa Küçük'e verilen cevap da şahsi bir cevap."

        9

        "Fenerbahçe açısından bu gelinen nokta doğru mu, değil mi? Ben olsam, bu röportaj sosyal medyada patladıktan sonra, 'Başkan'ın aslında söylemek istediği budur, biz ne demek istediğini anladık. Büyütmeyelim lütfen bunu' derdim. Bir gün bekleyip, sonra o açıklama, korkunç bir açıklama o yani."

        10

        "FENERBAHÇE'YE TRANSFER LAZIM"

        "Hoca kim olursa olsun, Tahir hoca olsun, Guardiola olsun; Fenerbahçe'nin savunma hattına oyuncu alması lazım. Fenerbahçe'nin orta sahasını destekleyecek oyuncuya ihtiyacı var. Fenerbahçe'nin iyi bir kaleci performansına ihtiyacı var. 'Altay olmaz.' demiyorum ama Altay'ın daha iyi performans göstermesi lazım."

        11

        "Fenerbahçe'nin bir kere kadrosunun ana hattını bu sene, önümüzdeki sene bilmiyorum ama, yavaş yavaş oluşturmaya başlaması lazım. Bu bir karmadır. Gustavo gibi bir oyuncu da olur orada, Ömer Faruk olur, Vedat olur, bilmiyorum."

        12

        "Senelerdir kadro mühendisliği dediğimiz şey, oyuncu özellikleri, kulüp aidiyeti, taraftarla bağlantı, liderlik, hem sosyal hem teknik, bütün bunları bir araya getiren bir dizayn yapılması lazım."

        13

        "Fenerbahçe'nin kadro yapılanması yapması lazım. 2 senedir yapılamadı daha. Kadrosu kadar da oynamadı, kadrosu da yenilenemedi. Bugün teknik direktör getirmek, kralını getir olmaz. Şu günkü şartlarda özellikle."

        14

        "MESSİ'Yİ GETİR YAPAMAZSIN"

        "Eski futbolculara, antrenörlere sor: 'Yetenek bulacaksın yetenek.' derler. O yeteneği geliştireyim, onu başka bir hale dönüştüreyim yok. Yetenek bulsan bile, yeteneği geliştirmen lazım."

        15

        "Messi'yi bul 17 yaşında, getir buraya. Bugünkü Messi yapamazsın, olmaz. Çünkü olmasına gerek yok adamın. Bizde hep vardır ya 'Kaka 16 yaşındayken reddetmiş bizim takımları.' İyi ki reddetmiş. Yoksa olmazdı o adam da böyle."