Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Erdem: Vildan Atasever ile önümüzdeki hafta evleniyoruz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarına eğlenceli saatler yaşattı.

        2

        Ünlü şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mehmet Erdem, "Sevilen şarkılarımız var. Yeni şarkılarımız var. Hazırlandık. Heyecanlıyız. Böyle açık havalar zaten insanı heyecanlandırıyor" dedi.

        3

        "ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EVLENİYORUZ"

        Gazetecilerin, "Vildan Hanım'la güzel bir beraberliğiniz var. Evleneceğinize dair haberler çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Erdem, "Doğrudur, nişanlandık. Önümüzdeki hafta aile arasında sade bir düğün töreni yapacağız" yanıtını verdi.

        4

        YÜZÜKLER TAKILDI

        9 Eylül'de nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz günlerde Ulus'taki bir hastaneye girerken objektiflere yansımıştı. Vildan Atasever ve Mehmet Erdem'in parmaklarındaki nişan alyansları dikkatlerden kaçmazken, Atasever'in tektaş yüzüğü de görülmüştü.

        5

        İKİ KEZ EVLENDİ, BİR KEZ NİŞAN ATTI

        Vildan Atasever, 2019'un nisan ayında Erkan Akdemir ile nişanlanmıştı. Çift, bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı. Atasever, 2001–2007 yılları arasında Taylan Kılınç, 2010–2015 yılları arasında ise meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile evlilik yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ