Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mehmet Günsür ailesiyle Bozburun'da tatilde - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; "İstanbul Kırmızısı", "Aşk Tesadüfleri Sever" ve "Atiye" gibi projelerde rol alan oyuncu Mehmet Günsür, dizi çekimlerine verilen arayı değerlendirerek, Ege kıyılarında tatile çıktı.

        2

        Soluğu Marmaris'te alan Günsür, 2006 yılında nikah masasına oturduğu eşi Katerina Mongio, çocukları Ali, Chloe ve Maya ile birlikte Bozburun'a demir attı.

        3

        Eşinin ailesini kiraladığı gulette ağırlayan Mehmet Günsür, sıcaktan bunalınca kendisini serin sulara bıraktı.

        4

        Teknenin üst kısmından kızı ile birlikte denize balıklama atlayan ünlü oyuncu, sıcak havanın tadını çıkardı. Denize girmeyi tercih etmeyen Mongio ise teknenin iç kısmından eşi ve çocuklarını izlemekle yetindi.

        5

        Tatilin tadını çıkaran Günsür, ardından Marmaris'in koylarını drone ile kaydederek, izledi.

        6

        Ayrıca Mehmet Günsür ve ailesinin günlük kirası 1000 Euro olan tekne ile 20 gün tatil yapacağı öğrenildi.

        7

        "FİLM İLİŞKİMİZ YÜZÜNDEN YARIM KALDI"

        Mehmet Günsür, geçtiğimiz senelerde verdiği bir röportajda eşi ile ilgili, "Onun çektiği bir filmin setinde tanıştık. 30 dakikada sırılsıklam aşık oldum. Film, ilişkimiz yüzünden yarım kaldı. Aşk devam ediyor." demişti.

        8

        MEHMET GÜNSÜR HAKKINDA

        Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Oyunculuğa henüz 7 yaşındayken çeşitli televizyon reklamlarında oynayarak adım attı. Eğitim hayatını İtalyan Lisesi ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı.

        9

        Bir müzik grubuyla birlikte konserler veren Mehmet Günsür, dört yıl boyunca bir restoran işletti. "Hamam" adlı sinema filminin seçmelerine katıldı ve deneme çekimlerinin ardından role kabul edildi. Filmde aldığı rolle birlikte geniş kitlelere adını duyurdu.

        10

        Mehmet Günsür, özellikle 2011 yapımlı "Aşk Tesadüfleri Sever" adlı filmde başrol oynadığı "Özgür Turgut" karakteriyle adını Türkiye'ye duyurdu.

        Günsür, 2012-2014 yılları arasında yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" adlı televizyon dizisinde "Şehzade Mustafa" rolünü oynadı ve bu rolle de unutulmayan bir oyuncu oldu.

        11

        Ünlü oyuncu, "Fi" adlı dizide Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ile birlikte başrolü paylaşmıştı.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ