Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Papağana işkence eden Murat Özdemir: Pişirip yiyeceğim! - Ömür Gedik skandal ifadeleri anlattı
        1

        2. Sayfa programına konuk olan Ömür Gedik ise yaşananları canlı yayında anlattı:

        2

        Dün gece çeşitli davetler vardı. Bir anda herkes konuşmaya başladı. Açılışı bırakıp karakola gittim. Şikayet yapılan karakol başkaydı, gözaltı karakolu başka. Papağan bir odada kilitliydi. Hayvan karanlık bir odadaydı. Yanına insan girdiğinde o videoda gördüğünüz sesleri çıkarıyordu. Biraz yanına oturdum. Yaşadığı inanılmaz bir travmaydı. Sonra Murat’ı karakoldan çıkarıp sağlık kontrolüne götürdüler. Polislerle inanılmaz bir itiş kakış yaşadı.

        3

        Öyle bir şey ki, papağan ile aynı karakolda. Sorgu sırasında polislere “Getirin o papağanı, ben pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var” diyordu. Belki de şova devam ediyor…

        4

        Bu cins papağanlar 60-70 yıl yaşıyor. Bu cinsin 10 yaşındaki çocuğun zekasına sahip olduğu ve kendilerine yapılan hiçbir şeyi unutmadığı biliniyor. Muhtemelen bu vahşi doğadan kaçan olarak yakalanıp getirilmiş. Düşünsenize muhteşem bir doğada özgürken, gelip bunun eline düşüyorsunuz. Birazdan Murat’ın evine ekiplerle gidecekler.

        5

        Evdeki hayvanları alacaklar. Murat hala karakolda. Sorguda… Maalesef hayvana şiddetten asla ceza almayacak. Para cezası uygulanacak. Keşke bu yasa şu anda çıkmış olsaydı.

        6

        Murat ile göz göze gelmedim.Ama hayvana karşı şiddetten ceza almayacak. Eşine, kızına, evdeki kediye, sokaktaki hayvanlara kötü davrandığı biliniyor… Papağan şu anda devlet tarafından el konuldu. Röntgeninin çekildiğini öğrendim. Kırıkları varmış.

        7

        MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

        MasterChef programı ile tanıdı. Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu'da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir'in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergilemişti.

        8
        9