Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nazlı Hamarat'a eski sevgilisi Aydın Gaffar'dan 2 ay uzaklaştırma! - Magazin haberleri
        1

        Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, İstanbul 1’inci Aile Mahkemesi 2 ay süreyle Nazlı Hamarat’ın Aydın Gaffar’a karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

        2

        Nazlı Hamarat’ın mahkemenin verdiği koruma kararına muhalefet ettiğini iddia eden Aydın Gaffar, bu sefer İstanbul 2’nci Aile Mahkemesi’ne başvurarak ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundu.

        3

        Dava dilekçesinde, Nazlı Hamarat’ın mahkeme kararına rağmen sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına yorumlar yaparak Aydın Gaffar’a hakaret ettiği, katıldığı televizyon programında Aydın hakkında konuştuğu ifade edildi.

        4

        Bu açıklamaların ardından Aydın Gaffar’ın “Kan akacak, mermiler konuşacak”, “Kan, mermi ne gerekirse o olacak” şeklinde ölüm tehditleri aldığını öne süren avukatı, Hamarat’ın 10 gün zorlama hapsine tabi tutulmasını, ayrıca korunma kararının süresinin uzatılmasını istedi.

        5

        Mahkeme dosyaya sunulan kamera kaydının bilirkişi aracılığıyla yapılan çözümünde, Nazlı Hamarat’ın ihlale yönelik herhangi bir sözüne rastlamadığını belirterek süre uzatım talebi ile zorlama hapsi talebinin reddine karar verdi.

        6