Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nuri Bilge Ceylan - Zeki Demirkubuz polemiği devam ediyor! Beşiktaş - Trabzonspor maçında yuhalama! - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz arasında geçtiğimiz aylarda başlayan polemik, bir süre devam ettikten sonra durulmuştu. O polemikte; iki ünlü yönetmen, geçmişte yaşadıkları üzerine hesaplaştı, bilenmeyenler, yıllar sonra ortaya çıktı.

        O polemik sırasında sosyal medyada bulunulan paylaşımlar, şunu da gösterdi; her iki ünlü yönetmenin de fanatik taraftarları varmış...

        Zeki Demirkubuz

        Öyle olduğu, Beşiktaş ile Trabzonspor Türkiye Kupası maçında bir kez daha gözler önüne serildi. Beşiktaş'ın Trabzonspor'un 3 - 2 yendiği maçı tribünden seyredenler arasında Beşiktaş taraftarı Zeki Demirkubuz da vardı.

        REKLAM

        Nuri Bilge Ceylan

        Zeki Demirkubuz'u maçtan önce Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun girişinde görenler, Nuri Bilge Ceylan'ın aleyhinde küfürlü tezahürat yaptı. Demirkubuz, o tezahüratlara; gülerek “Yapmayın oğlum…” şeklinde karşılık verdi. Demirkubuz, Beşiktaş'ın son dakikada attığı golle kupayı kazanmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı.

         X savaşları başladı
        X savaşları başladı Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ