Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nurseli İdiz'den Beren Saat'e: Beni aramak zorunda değil ama... - Magazin haberleri
        1

        Usta oyuncu Nurseli İdiz, Beren Saat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        2. Sayfa programına katılan Nurseli İdiz, Saat hakkında, "Türkiye’nin Yıldızları yarışmadan sonra hiç görüşmedik. Beni aramak zorunda değil ama yarışmadan da bahsetmiyorlar. 'Ben bu yarışmadan çıktım’ demiyor" ifadelerini kullandı.

        3

        Nurseli İdiz’in öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

        4

        Beren’i biz seçtik ‘Türkiye’nin Yıldızları’ programında, bundan hiç bahsetmez ama… Son zamanlarda oyunculuğunu ikinci plana attı gibi geliyor. Özel hayatıyla, paylaşımlarıyla daha çok konuşuluyor...

        5

        Beren çok başka yerlerde olabilirdi. Biz ustalarımızı hep anarız ama şimdi böyle olmuyor. 2001 miydi, 2002 miydi hatırlamıyorum. Yarışmadan çıktılar Engin Akyürek ile birlikte.


        6

        Yarışmadan sonra hiç görüşmedik. Beni aramak zorunda değil ama yarışmadan da bahsetmiyorlar. ‘Ben bu yarışmadan çıktım’ demiyor. Sonuçta oyunculuk yarışmasıydı, güzellik yarışması değildi.

        7

        Engin bambaşka bir çocuk. Zaten konservatuvar mezunu olarak yarışmaya girmişti, belliydi birinci olacağı. Hep mütevazılığını korudu, oyunculuğunu hep bir adım ileri taşıdı. O bahsediyor yarışmadan, doğal sahici bir çocuk Engin. Yarışmada bir sürü yetenekli insan vardı, kıymetini bilemediler.


        8

        Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında Engin Aktürek birinci Beren Saat ise ikinci olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ