Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü şovmen Okan Bayülgen davayı kaybetti! - Magazin Haberleri
        2

        Akdeniz, davayı açmadan önce ihtiyari ve zorunlu arabuluculuk başvurusu yaptı. Arabuluculuk görüşmelerine gelmeyen Bayülgen, iki görüşmeye de katılmadı. Ardından davacı Akdeniz, olayı yeniden yargıya taşıdı.

        3

        "10 BİN TL ÖDEYİP İŞTEN ÇIKARDI"

        Burhan Akdeniz, Bayülgen'in işini sonlandırmasından sonra kendisine ödenen 10 bin TL'yi kabul etmeyip, avukatı Ece Rukiye Kalay ile soluğu mahkemede aldı.

        4

        DAVAYI KAYBETTİ

        Okan Bayülgen'in işlerinin küçülmeye gittiği gerekçesiyle işten ihbarsız ve tazminatsız çıkarıldığını ifade eden Akdeniz, ünlü şovmen hakkında başlattığı hukuki süreci kazandı.

        5

        GERİ ADIM ATTI

        Yaklaşık 3 yıl süren ve yerel mahkemede davayı kaybeden Bayülgen, süreci istinaf mahkemesine taşıdı. Ancak Bayülgen cephesi ardından geri adım atarak, süreci uzatmaktan vazgeçti.

        6

        FAİZİYLE ÖDEDİ

        Mahkeme, Okan Bayülgen'in 88 bin 584 TL'lik tazminatı 6 yıllık faiziyle ödemesine hükmetti. Ünlü şovmen, çıkan karar sonrasında eski çalışanına tazminatını ödedi.

        7

        EVLİLİKLERİ 6 YIL SÜRDÜ

        Okan Bayülgen ile Şirin Ediger, 31 Aralık 2008’de Roma’daki Türk Büyükelçiliği’nde evlenmişti. 12 yaşında bir kız çocukları bulunan ikili, 2014'te yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ