Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Oktay Kaynarca: Para pul işlerini konuşmayı sevmiyorum
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Oktay Kaynarca (56), önceki gün Etiler'de iş insanı Medet Anlı ile bir araya geldi. Yatırım konusunda Anlı ile bilgi alışverişinde bulunan Kaynarca, gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        2

        "PARA PUL KONUSUNU KONUŞMAYI SEVMİYORUM"

        Oktay Kaynarca, muhabirlerin, "Kazandığınızı ne gibi yatırımlarda değerlendiriyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.

        Oyuncu, "Ben para pul işlerini oldum olası konuşmayı hem sevmiyor hem de doğru bulmuyorum. Herkes gibi benim de yatırımlarım var elbet ama bunlar bende kalsın. Bizim sermayemiz de, yatırımlarımız da hayallerimizdir." diye konuştu.

        3

        "BENİM DIŞIMDA HERKES BİR ŞEY SÖYLÜYOR"

        Birçok projeyle adı anılan Kaynarca, konuyla ilgili, "Benim dışımda herkes bir şey söylüyor ama şu an net bir şey söz konusu değil." açıklamasını yaptı.

        4

        "SÜLEYMAN ÇAKIR" AÇIKLAMASI

        Bir dönem 'Kurtlar Vadisi'nde rol alan Oktay Kaynarca, hafızalara kazıdığı 'Süleyman Çakır' karakterini tekrar canlandırması için yapılan haberler hakkında konuşmuştu.

        Kaynarca, "Süleyman Çakır' bir karakter ve bu karakterin hakları bizde değil. Elinde olan arkadaşlar yapar mı, nasıl yaparlar, belki de yapmazlar bunu ben bilmiyorum." demişti.

        5

        Ünlü oyuncu, "Şiddet sahnelerinin izleyiciyi olumsuz etkilediğini düşünüyor musunuz?" sorusunu da cevaplamıştı. Oktay Kaynarca, "Şiddeti bazen göstermek zorunda kalabiliyoruz, ne kadar kötü olduğunu anlatmak adına..." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ