Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ömür Arpacı'nın eşi Dildar Deniz Erten doğum yaptı - Magazin haberleri
        1

        Laz karakterlerinin aranan ismi Ömür Arpacı, 2014 yılında Dildar Deniz Ertan ile nikah masasına oturdu.

        2

        Mutlu bir evlilik sürdüren çift, bir süredir bebeklerini kucağına almak için gün sayıyordu.

        3

        Ünlü oyuncunun eşi, geçtiğimiz akşam doğum yaptı. Doğumu gerçekleştiren Furkan Kayabaşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla müjdeli haberi verdi.

        4

        Kayabaşoğlu, Instagram'dan "Leo artık aramızda" diyerek, gün içerisinde yaşananları şu şekilde ifade etti:

        Aslında kasılmalar sabahın erken saatlerinde başlamıştı. Önümüzde kocaman bir gün vardı, yavaş yavaş ilerleyecek, akşama doğuracaktık.

        5

        Ama o da ne! Akşam babamız sahneye çıkacaktı, yüzlerce insan önünde sergileyeceği tiyatro oyunu vardı. Kritik soru mırıldanarak geldi, "Denk gelir mi ki?" Gün boyunca minik minik ilerledik ve son aşamaya geldik ki sahne vakti de gelmişti. Düşünsenize oğlunuz doğacak, ilk anları karınıza sarılıp, vedalaşıp, sessizce odadan çıkıyorsunuz.

        6

        Ne zordur ardından o kapıyı kapamak... Babamız sahnesine gitti, biz baş başa kaldık. "Belki de bekler" dedik, Hiç ıkınmadık, hiç zorlamadık, Muayene bile etmeye çekindik ve bir saate gerçekleşecek doğum, tam dört saat bekledi.

        7

        Baba geldi, odaya girdi. Hep birlikte doğumhaneye indik ve şipşak doğum! Leo artık aramızda... Babamız da olunca keyfimiz yerine geldi, kahkahası çok, eğlencesi bol bir doğum yaptık. Gelelim alkışlara...

        8

        Mesleğinin sorumluluğunu, hayatının en özel anlarının bile önüne koyan babamıza kocaman bir alkış... Babası gidince aniden fren yapan, "Babasız çıkmam abi" diyen bebişe kocaman bir alkış...

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ