Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Pera Palas'ta Gece Yarısı konusu nedir ve oyuncuları kim? Netflix Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki Atatürk detayı nedir, dizi uyarlama mı?
        1

        3 Mart 2022 tarihi itibarıyla Netflix'te izleyicilerin erişimine açılan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ilgi çekici konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Yayınlanmasının ardından Twitter'da trend topic olan Pera Palas'ta dizisinin senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alınıyor. Beyoğlu'ndaki tarihi otel Pera Palas'ta geçen dizi gündem oldu. Yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi konusu ve oyuncuları ile ilgili merak edilenleri derledik...

        2

        PERA PALAS'TA GECE YARISI KONUSU NE?

        Pera Palas Oteli'nin tarihini araştırmakla görevlendirilen gazeteci Esra, gizemli bir şekilde 1919 yılına gider ve tesadüfen korkunç bir plandan haberdar olur. Peride'nin yerine geçen Esra, onun amacını gerçekleştirerek tarihin akışını düzeltmek için işe koyulur. Bu arada peşindeki Halit'i savuşturmanın bir yolunu bulmalıdır. Peride'nin günlüğünde yazanları Esra'ya anlatan Ahmet, otelin sırlarını öğrenmek için Dimitri'yi bulmalıdır. Fahrettin ise George'un hain planlarını Esra'ya açıklar.

        Dimitri, Ahmet'i tuzağa düşürür. Esra suikast planını öğrenebilmek için bir dümen çevirir ve Mustafa Kemal'i uyarır. Fakat George, Esra'yı canevinden vurur. Ahmet, Dimitri'nin gizli hazinesini ele geçirir. George baskıyı arttırırken Esra, Halit'i gizlice izler ve onun gerçek yüzünü görür. Ahmet geçidin tehlikelerini öğrenir. Halit yaşam mücadelesi verirken Ahmet'in varlığı da tehlikeye girer. Her ikisini de kurtarabilmek için zamanda seyahat eden Esra tanıdık simalarla karşılaşır.

        Esra, Dimitri'nin iddiası konusunda Halit'le yüzleşir. Bulunan bir delil sayesinde Peride'nin gerçek katilinin kim olduğu anlaşılır. George, Halit'e tezgâh kurar. Sonya geçmişi değiştirmenin yolunu bulur. Esra, George'a tuzak kurar ve Reşat'tan yardım ister. Önemli bir görevi yerine getiren Esra tüm sevdikleriyle vedalaşır.

        3

        PERA PALAS'TA GECE YARISI OYUNCULARI KİM?

        Hazal Kaya - Esra

        Tansu Biçer

        Selahattin Paşalı - Halit

        Engin Hepileri

        Hakan Dinçkol

        Yasemin Szawlowski - Sonia

        James Chalmers - George

        Ahmet Varlı

        Nergis Öztürk

        Murat Kılıç

        Ergun Metin

        Clare Louise Frost - Agatha Christie

        Jordan J Gallagher - Lover

        4

        PERA PALAS'TA GECE YARISI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

        Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanmıştır.

        5

        PERA PALAS'TA GECE YARISI ATATÜRK DETAYI NEDİR?

        Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya'nın canlandırdığı Esra karakteri 1919 yılına gerçekleştirdiği zaman yolculuğunda Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen bir komployu önlemeye çalışıyor.

        6

        PERA PALAS'TA GECE YARISI KAÇ BÖLÜM?

        Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin ilk sezonu toplam 8 böolümden oluşmuştur.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ