Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pınar Altuğ: 10 yıldır denizin üzerinde yaşıyoruz! Yazın tekne, kışın karavan - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün kızı Su ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        Kızına spor ayakkabı alan Altuğ, alışveriş merkezinden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "YAZIN TEKNEDE, KIŞIN KARAVANDA GÖRECEKSİNİZ"

        Geçtiğimiz günlerde karavan tatilinden fotoğraflar paylaşan Pınar Altuğ, kamp hayatının güzel geçtiğini şu sözlerle ifade etti:

        Doğada olmak çok güzel. Bizi yazın teknede, kışın karavanda göreceksiniz. Daha önce 'Başarabilir miyiz?' diye bir heyecan yapmıştık. Dar alanda yaşamaya alışkınız. 10 senedir denizin üzerinde yaşıyoruz. Bir sefer denedik, hoşumuza gitti. Sonunda da bir karavan aldık. İki haftadır kaçıyoruz.

        3

        Yakın arkadaşı Aslı Tandoğan ve eşinin de kendilerine eşlik ettiğini belirten ünlü oyuncu, "Bizim karavanda ancak kendimiz barınabiliyoruz. Kuş koyacak yer yok içinde. Onlar kendi karavanlarını kiraladılar. İki arabaydık. Kalabalık olunca daha güzel. Şu anda dört arkadaşım daha karavan alıyor. Devamı da gelecek" şeklinde konuştu.

        4

        "DELİYE HER GÜN BAYRAM"

        14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili konuşan Altuğ, "Yağmur Bey size sürpriz yaptı mı?" sorusuna, "Deliye her gün bayram. Bizim için öyle bir gün olması gerekmiyor. Biz zaten birbirimizi sevdiğimiz için öyle bir güne ihtiyacımız yok. Bir eğlence bizim için kutlamak" şeklinde yanıt verdi.

        5

        İki ay sonra eşi Yağmur Atacan ile evliliklerinin 13'ncü yılını kutlayacaklarını belirten Pınar Altuğ, "Uzun süreli ilişkinin sırrı; beraber çok eğlenmek, saygı duymak, güvenmek..." diye konuştu.

        6

        "ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR"

        'Çocuklar Duymasın' dizisindeki rol arkadaşı Tamer Karadağlı'nın yeni projesini heyecanla beklediğini ifade eden oyuncu, "Çekimleri devam ediyor. Ben de heyecanla paylaşımlarını takip ediyorum. 'Donuyoruz Pınar, burası çok soğuk' diyor. Çok heyecanlı ve öncesinde de iyi hazırlandığını biliyorum. Spor yaptı, kilo verdi. Heyecanla ekranda izlemeyi bekliyoruz" dedi.

        7

        "HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİK"

        'Çocuklar Duymasın' dizisinin tekrardan ekranlara gelip, gelmeyeceğinin sorulması üzerine Pınar Altuğ, şunları söyledi:

        Bir gün tekrar olur mu diye hiçbir fikrim yok. Olabilir de, olmayabilir de... Bugüne kadar ki seferlerinde de tekrardan başlayabileceğini hiç düşünmemiştik. Ya kanaldan teklif geldi, ya 'Biz yapalım' diye yükseldik. İleride ne olur, bilmiyorum.

        8

        "HERKES KENDİNE GÖRE HAKLI"

        46 yaşındaki Altuğ, sosyal medyada fazla takipçisi olan isimlere daha kolay rol verildiği iddialarının sorulması üzerine ise şunları söyledi:

        Takipçi kısmını bilmem ama herkesin bir dönemi var. Daha göz önündeki isimleri yapımcıların tercih ettiği bir gerçek. Tabii ki çok değerli oyuncular, göz önünde olmadıkları için iş bulamıyor olabilirler. Kime hak vermek lazım bilmiyorum ama herkes kendine göre haklı.

        9

        Kızının daha önce oyunculuk hayali kurduğunu açıklayan Pınar Altuğ, sözü Su'ya bıraktı.

        Su Atacan, konuyla ilgili, "Hayalim oyuncu olmak. Set ortamını gerçekten çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ