Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Prens Harry'den Kraliyet'e 'Lady Diana'lı mesaj! - Haberler
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılık kararı alan Prens Harry ve eşi Meghan Markle İngiliz medyası tarafından takip edilmeye devam ediyor.

        2

        Maddi olarak daha bağımsız hareket etmek için Kraliyet görevlerini bırakan çift, önce Kanada'ya taşınmış, ardından koronavirüs endişesiyle ABD'ye geçmişlerdi...

        3

        Ünlü çiftin ABD'ye yerleşme kararının ardından şimdi de nerede oturacakları merak konusu oldu.

        4

        Prens Harry ve eşi Meghan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletine bağlı Malibu şehrinde, Petro Manor isimli Toskana tarzı 20 milyon dolarlık bir konağa baktığı öğrenildi.

        5

        Los Angeles merkeze 50 kilometre mesafede olmasına rağmen villanın mahremiyet arayan ünlüler için ideal ve sakin bir yer olduğu belirtildi.

        6

        Sekiz yatak odalı ve 10 banyolu mülkünün aylık kirasının yaklaşık 16 bin dolar olduğu ifade edildi.

        7

        Bölgede Cindy Crawford, Courteney Cox, Leonardo DiCaprio, Steven Spielberg ve Patrick Dempsey gibi ünlü isimlerin yaşadığı biliniyor.

        8

        ANNESİ LADY DİANA'NIN YOLUNDAN GİDİYOR

        Daily Mail'in haberine göre Lady Diana'nın sevgilisi Dodi Fayed geçirdiği trafik kazası nedeniyle ölmeden önce, aynı bölgeden mülk satın almıştı.

        9

        Kraliyet Ailesi'nin eski uşağı Paul Burrell daha önce herkesten uzaklaşmak isteyen Diana'nın Malibu'ya taşınmak istediğini iddia etmişti.

        10

        Lady Diana, Prens Charles'tan boşandıktan bir yıl sonra 31 Ağustos 1997'de, Paris'te sevgilisi Dodi El Fayed ile geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

        11

        31 MART'TA KRALİYET AİLESİ ÜYELİĞİNDEN AYRILDILAR

        Öte yandan Prens Harry ve Meghan Markle 31 Mart'tan itibaren İngiliz Kraliyet Ailesi'nin kıdemli üyeliğine resmi olarak veda etti.

        12

        Böylece Kraliyet Ailesi'ne taze bir soluk getireceği düşünülen Markle'ın 2017'de başlayan 'saray hikayesi' sona erdi, Prens Harry de doğup büyüdüğü ortama 'elveda' dedi.