Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rita Ora jüriden kovuldu iddiası - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Rita Orta, geçen yıl İngiltere'de karantina kurallarını görmezden gelip verdiği doğum günü partisi yüzünden tepki çekmişti. Ora, her ne kadar yaptığı şeyden pişmanlık duyup özür dilese de gelen eleştirilerin şarkıcının işlerini olumsuz yönde etkilediği öne sürüldü.

        2

        JÜRİLİKTEN KOVULDU İDDİASI

        Tepkilerin ardından Rita Ora'nın Avustralya'da yayınlanacak olan bir şarkı yarışmasının jüri üyeliğinden kovulduğu iddia edildi. Ora'nın yerine Güney Afrika asıllı dansçı Oti Mabuse'nın getirildiği öne sürüldü.

        3

        İKİ HAFTA KARANTİNADA KALDI

        Daily Mail’in haberine göre; Rita Ora, geçtiğimiz haftalarda çekim için Avustralya'ya gitmişti. Ülkenin koronavirüs salgınına karşı uygulanan kısıtlama kurallarına uymak zorunda kalan şarkıcının tedbir amaçlı iki haftayı karantinada geçirmesi gerekmişti.

        4

        İMKANLARDAN YARARLANAMADI

        Bu süreçte, otelin herhangi bir tesisini kullanması da yasak olan İngiliz şarkıcının oda servisi de askıya alınmıştı.

        Her ne kadar kaldığı yerde spor salonu ve yüzme havuzu olsa da Rita Ora, karantina sürecinde bu imkanlardan yararlanamamıştı.

        5

        PARTİYİ POLİS BASTI

        Ünlü şarkıcı Rita Ora, geçtiğimiz yıl kasım ayında Londradaki bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelerek 30. yaş gününü kutlamıştı. Ancak yapılan ihbar üzerine şarkıcının etkinliğini polis basmıştı.

        6

        "ÖZÜR DİLERİM"

        Davranışı üzerine tepki toplayan Rita Ora, daha sonra bir açıklamada bulunarak herkesten özür dilemişti.

        Ora, "Küçük bir arkadaş grubumla kutlama yaptık. Karantina döneminde onları da yanlış yönlendirdiğim için üzgünüm. Kuralları çiğnediğim ve insanları tehlikeye attığım için özür dilerim" ifadelerini kullanmıştı.