Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Babayla Kavga Etmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Babamla Tartışmak Anlamı Nedir?

        Rüyada Babayla Tartışmak

        Rüyada babayla tartışmak, rüyayı gören kişin ailesine karşı ihmalkâr davrandığına işaret eder. Rüya sahibinin ailesine özensiz davranışları yüzünden ailesi içinde kavga ve tartışma yaşanması mümkündür. Bu rüya, ailede yaşanacak zıtlıklar ve anlaşmazlıklar konusunda uyarıcı niteliğe sahiptir. Bir başka yoruma göre, rüya sahibi yakın akrabalarıyla herhangi bir konuda anlaşmazlık yaşayabilir ve bu kavgaya dönüşebilir.

        Ayrıca bu rüya, rüyayı gören kişinin yaşamında hem manevi hem de maddi bazı problemlerin çıkabileceğine de yorulmaktadır. Bir başka alimde bu rüyanın hayırlı ve hayırsız anlamlara gelebileceğini belirtmektedir. Hayırlı olan yoruma göre bu rüyanın sahibi yaşamında bazı olumsuzluklarla boğuşmak zorunda kalacaktır. Ancak bunları hallettikten sonra yaşamı olumlu ve güzel bir şekilde ilerleyecektir. Olumsuz olan yoruma göre de rüya sahibi ailesiyle yaşayacağı sorunların sonunda ailesi parçalanabilir.

        REKLAM

        Rüyada Babayla Kavga Etmek

        Rüyada babayla kavga etmek rüyayı gören kişinin ailesiyle bazı sorunları olduğuna işarettir. Bu sorunların genellikle otoriteyle ilgili olduğu düşünülmektedir. Rüyayı gören kişi kendi ailesini kurmuş ve reislik yapıyorsa, bu rüya onun ailesine söz geçirme konusunda zorluk yaşadığını göstermektedir. Diğer yandan rüyayı gören kişi evli değilse, bu rüya anne ve babasıyla yaşayacağı sorunlara delalettir. Genel olarak bu rüyanın hırs be büyüklenmeyle ilgili olduğu düşünülür.

        Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin bazı sağlık sorunları olduğuna işaret edebilir. Eğer rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa onun da sağlık sorunu olabilir. Farklı bir yorum da bu rüyanın, rüya sahibine müjdeli bir haber geleceğine delalet olduğunu belirtmektedir. Bu haber yakınlarıyla paylaşan rüya sahibi keyifli ve mutlu zamanlar geçirecektir. Bununla beraber bu rüya, rüyayı gören kişinin çalışma yaşamında güzel gelişmelerin de olabileceğinin habercisi olabilir. Bu gelişmelere karşılık rüya sahibi şaşkınlığı ve sevinci beraber yaşar.

        REKLAM

        Rüyada Ölmüş Babayla Kavga Etmek

        Rüyada ölmüş babayla kavga etmek rüyayı gören kişinin babasıyla güzel bir ilişkisini olduğuna işarettir. Bununla beraber rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa, babasının yaşayacağı bazı sağlık sorunları yüzünden rüya sahibi tedirgin olabilir. Diğer yandan rüyayı gören kişi ailesini önemseyen ve onlar için her şeyi yapan fedakâr biridir. Ailesinin rahatı için kendisini feda etmekten çekinmeyen rüya sahibi bunun karşılığını da fazlasıyla alacaktır.

        Rüya tabir eden farklı bir alimin yorumuna göre de bu rüya, rüya sahibinin ailesinde küslük ve kavganın olacağına işaret eder. Diğer yandan, rüyayı göre kişi bir dönem ailesinden ayrı iş için yolculuklara çıkabilir. Rüyayı gören kişi çaba harcadığı ve girişimde bulunduğu bazı işler yüzünden kötü günler yaşayabilir. Bir başka yoruma göre de bu rüya, bu rüyayı gören kişinin eşi ya da sevgilisinin onu aldattığına ve genel olarak sadakatsiz bir kişi olduğuna işaret eder. Bu bakımdan bu rüyayı uyarıcı gören alimler de vardır. Genel olarak bu rüya hayırlı ve hayırsız farklı şekillerde yorumlanabilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ