Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Baş Dönmesi Ne Anlama Gelir? Rüyada Başının Döndüğünü Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada yolda yürürken başın döndüğünü görmek, kişinin karar vermesi gereken durumların olduğunu sembolize eder. Rüya sahibi hayatının gidişatını belirleyecek kararlar alırken seçimlerini dikkatli yapmasını gerektiğine işaret eder. Hamile bir kadının rüyasında baş dönmesi görmesi erken doğuma işaret eder ancak kolay bir doğum olacağını da işaret eder.

        Rüyada Başının Döndüğünü Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada baş dönmesi kişinin gerçek hayatta olan sıkıntılarını belirtir. İş ve kariyer ya da evlilik, gönül işleriyle ilgili çok fazla düşündüğünün ve buna bağlı olarak zihnini fazla yorduğuna delalettir. Rüyada baş dönmesi, bazı rüya yorumcularına göre, uyanık yaşamda kafa karışıklığını veya bunalmış hissetmeyi temsil edebileceğini öne sürerken, diğerleri değişme arzusunu veya belirli durumlardan kaçmayı gösterebileceğini öne sürüyor. Rüyada başının döndüğünü görmenin anlamı nedir? Kafa karışıklığını ve içinde bulunulan durumdan kişinin bunaldığını gösterir. Rüya sahibinin desteğe ihtiyaç duyduğunun ve yeni arayışlar içinde olduğunu gösterir. Rüyada bayılmak ya da baş dönmesi kişinin çevresinden yeterince destek görmediğini de gösterir.

        REKLAM

        Rüyada Başının Döndüğünü Ve Düştüğünü Görmek

        Rüyada çatı veya balkondan başın dönmesiyle birlikte yere düştüğünü görmek, ileride bir dosta veya mala gelecek zarara işaret eder. Rüyada dağ veya duvar gibi yerden düşmek, bir hayali gerçekleştirmeye işarettir. Rüyada bir darbe alarak başın dönmesi ile yere düşmek, belanın geleceğini haber verir. Rüyada ev içinde başın dönmesi ve düşmek, sonra da ayağa kalkmak, yolunuza çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelme gücüne delalettir.

        Rüya sahibi sağlığına dikkat etmelidir. Rüyada baş dönmesiyle birlikte ayağın kayması ve düşmek kaza olacağının işaretidir. Rüyada başının döndüğünü ve düştüğünü görmek tüm zorluklara rağmen rüya sahibinin yılmadan yoluna devam edeceğine işarettir. Rüyada düşülen yer temiz ve sert bir yer değilse rüya sahibinin yaşanılan kötü anıları çabuk unutacağına delalettir. Eğer rüyada düşülen yer pis ve sert bir yerse bu durumda rüya sahibinin hayallerini gerçekleştirmesi için biraz daha çaba harcayacağına delalet eder.

        REKLAM

        Rüyada Gözlerin Karardığını Görmek

        Rüyada gözlerin kararması ve bayılacak gibi olmak, zorluklara veya engellere rağmen, başarılı olmaya çalışmaya ve hayatını güzel devam ettirme çabasını gösterir. Bu rüya aynı zamanda kişinin kendi için yükselme ve zor anlarda güçlü kalma yeteneğini de temsil edebilir. Rüyada gözlerin karardığını görmek bazı rüya âlimlerine göre rüyada gözlerin karardığını görmek, genellikle olumsuz bir durumu veya kötü bir haberi işaret eder. Bu rüya genellikle hayal kırıklığı, umutsuzluk veya kaygı gibi duygularla ilişkilidir. Gözlerin kararması, hayatın ileriki dönemlerde getireceği zorluklara hazırlıklı olmak için uyarı niteliği taşıyabilir. Bu rüya aynı zamanda sağlık sorunları veya fiziksel yorgunluğu da simgeleyebilir.

        Rüyada gözlerin kararması rüya sahibinin bazen de acele hareket edip ya da acele kararlar alıp önünün görmeden ilerlemesini gösterir. Bu rüya kişinin bir anlık düşüncelerle hareket etmemesi gerektiğini sembolize eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ