Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seda Güven'in neşeli tatili! İşte Yiğit Ali bebek - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Seda Güven, eşi Ali Güzel ile birlikte sezonu açtı.

        2

        Soluğu müdavimi oldukları Bodrum'da alan Güven ve ailesi, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajda objektiflere yansıdı. İkili, geçtiğimiz yıl aralık ayında dünyaya gelen oğulları Yiğit Ali ile birlikte ilk kez görüntülenmiş oldu.

        3

        'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Elveda Derken' ve 'Öldür Beni Sevgilim' gibi projelerde rol alan Seda Güven, gün boyu arkadaşlarıyla sohbet etti.

        4

        Denize girmek yerine plajda vakit geçirmeyi tercih eden oyuncu, oğluyla da keyifli anlar yaşadı. Bir hayli neşeli oldukları görülen anne-oğulun o anları objektiflere böyle yansıdı.

        5

        2019 yılında Ali Güzel ile evlenen oyuncu Seda Güven, 'Yiğit Ali' adını verdiği oğlunu geçtiğimiz yıl aralık ayında kucağına almıştı.

        6

        Ali Güzel, doğumdan sonra oğlu Yiğit Ali'nin ayağını paylaştığı fotoğrafa, "Oğlumuz ve Zeynep'imizin kardeşi; hoş geldin... Allah'ım kalbinden sevgi ve merhametin eksik olmadığı bir hayat ile sağlık ve mutlululuğu ömründen eksik etmesin inşallah. Allah'ım hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni" notunu düşmüştü.

        7

        SEDA GÜVEN HAKKINDA

        1984 doğumlu olan Seda Güven, ilk dizisi "Ekmek Teknesi" ile seyirci karşına çıktı. "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide de Meltem karakterine hayat verdi.

        8

        "Merhaba Hayat", "Kurt Seyit ve Şura" dizilerinde yer aldı. "İksir: Dedemin Sırrı", "Git Başımdan", "Oldu Mu Şimdi?" ve "Kaç Kaça Bilirsen" adlı sinema filmlerinde rol aldı.

        En son 2017 yılında yayınlanan “Ateş Böceği” dizisiyle ekranlara geldi.

        9
        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ