Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile mesafeli! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde evlenen Seda Sayan, önceki akşam Asmalımescit'teki bir mekanda sahne alan eşi Çağlar Ökten'i yalnız bırakmadı. Ökten, sahnede şarkılarını söylerken masadan kalkarak sahneye çıkan Sayan, eşine şarkılarında eşlik etti.

        2

        EŞİYLE MESAFELİ!

        Gecenin sonunda Seda Sayan, mekandan çıkarken eşiyle mesafeli bir şekilde yürüdü. Çağlar Ökten ile birlikte fotoğraf vermek istemediğini ifade eden ünlü şarkıcı, basın mansuplarının sorularını da yanıtsız bıraktı.

        Ardından kapıda kendisini bekleyen aracına yönelen Sayan, hızla oradan uzaklaştı.

        3

        "İŞTE O BENİM KADINIM ARKADAŞ!"

        Ökten, birkaç gün önce eşine olan aşkını sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirmişti:

        Kadın kadın olacak be! Seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana… İşte o benim kadınım arkadaş... Canıma can katan, gözüm gözüne değdiğinde ruhumu huzurla kaplayan aşkım karım. Seni çok seviyorum tamam mı?

        4

        DEDİKODULARIN ARDINDAN İLK PAYLAŞIM

        Ayrıca annesinin nikahına katılmayan ve Sayan ile küs olduğu konuşulan Oğulcan Engin'den de yeni bir paylaşım gelmişti. Seda Sayan'ın Ökten ile birlikteliğine karşı olduğu öne sürülen Engin, annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamıştı. Oğulcan Engin, "Anneler Günü" temalı gönderisiyle haklarında çıkan söylentileri yalanlamış olmuştu.

        5

        SÜRPRİZ NİKAH

        Öte yandan Sayan ve Ökten'in, 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenmesi bekleniyordu. Ancak ikili, vizede yaşanan problemler nedeniyle geçtiğimiz hafta İstanbul'da dünyaevine girmişti. Gerçek ismi "Aysel Gürsaçer" olan sanatçı, "Ökten" soyadını almıştı.

        6

        "EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ"

        Seda Sayan, daha önce verdiği bir röportajda ise, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok." demişti.

        7

        DAHA ÖNCE 6 KEZ EVLENDİ

        Seda Sayan, 1987’de Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç’la gizli bir evlilik yapmıştı. 6 yıl süren beraberliğin sonunda ilişki, yine gizli bir şekilde sonlanmıştı.

        8

        BÜYÜK AŞK 5 YILDA BİTTİ

        İkinci evliliğini 1990’da Beşiktaş’ın eski futbolcularından Sinan Engin’le yapan Seda Sayan, eşinin izin vermemesi üzerine sahne çalışmalarını bırakmıştı. Sayan'ın bu ilişkiden Oğulcan isminde bir oğlu dünyaya gelmişti. İkili, 1995 yılında yollarını ayırmıştı.

        9

        TRAFİKTE TANIŞTI

        Sayan, 1998 yılında kurye Soner Yapcacık ile sürpriz bir evlilik yapmıştı. 1999'da boşanan çift, trafikte kırmızı ışık yanınca tanışmıştı.

        Yapcacık, Sayan'ın yayına gidip, "Sizin hayranınızım." demişti. Çiftin bu cümleyle başlayan arkadaşlıkları nikah masasına kadar uzanmıştı.

        10

        Dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile yapan Seda Sayan, 2000’de evlenmiş, 2001’de de boşanmıştı.

        11

        Sayan, daha sonra da Gökhan Şükür ile dünyaevine girmişti. Ancak Seda Sayan'ın bu evliliği de uzun süreli olmamıştı.

        12

        Ünlü şarkıcı, son evliliğini 2008'de Onur Şan ile gerçekleştirmişti. Sayan ile Şan, 2010'da boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ