Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seren Serengil'i çocuk özlemi bastı - Magazin haberleri
        1

        Çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi görmeye başlayan Seren Serengil, Etiler’de görüntülendi.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, kış alışverişine çıkan Serengil, arkadaşlarının çocuklarını gördükçe hüzünlendiğini ve çocuk özleminin arttığını anlatıp “Tedaviye başladık bu süreci atlatmam gerek, inşallah olur. Tüm arkadaşlarımın çocuklarım oldu şimdi böyle okul dönemlerinde çocukları gördükçe daha da duygusallaşıp içim burkuluyor. Kızım olursa daha mutlu olurum ama Allah sağlıklı evlat versin” diye konuştu.

        3

        Seren Serengil, eşi Yaşar İpek’le ayrıca önümüzdeki günlerde birlikte ikili olarak sahne yapacaklarını da sözlerine ekleyip şöyle konuştu:

        4

        “Hazirandan beri Yaşar’la tatildeyiz şimdi sahne çalışmaları başlıyor birlikte sahne alacağız, sahnede de ayrılmayalım dedik. Damar repertuvar hazırladık insanlar pop müzik dinlemek isteyenler tabii ki barlara gidiyor ama bir gazino müşterisi var. Bu insanlar bizim müzikleri özledi, damar-fantezi bir müzik dolu bir gece yapacağız”

        5

        Serengil, Burak Törer’le ilişkisini ani bir kararla bitiren Gülben Ergen’le ilgili olarak “Bu ayrılık sizi şaşırttı mı?” sorusuna ise “Beni ilgilendirmiyor ama kimse şaşırmadı, ben de şaşırmadım” yanıtını verdi.

        6