Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Sevgililer Günü'nü yalnız geçireceklere öneriler
        1

        EN SEVDİĞİNİZ ÇİÇEKLERİ SATIN ALABİLİRSİNİZ

        Başkasının sizin için çiçek almasını beklemeyin, en sevdiğiniz çiçeği kendiniz satın alın. Oturma odasında ya da mutfaktaki taze ve renkli çiçeklerin insanı mutlu ettiği bir gerçek!

        2

        SICAK KÖPÜKLÜ BİR BANYO

        Sevgililer Günü'nü kişisel bakım gecesi ilan edebilirsiniz. En sevdiğiniz mumları yakıp sıcak, bol köpüklü bir banyo yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

        3

        SEVDİĞİNİZ RESTORANA GİDEBİLİRSİNİZ

        En sevdiğiniz restoranları, kafeleri ya da mağazaları genellikle özel günler için saklıyorsanız tam tersini yapma zamanı! İlişki durumunuz ne olursa olsun, Sevgililer Günü'nde favori mekanlarınızda arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz.

        4

        İSTEK PANOSU

        Yıl içerisinde başarmak istediğiniz hedefleri ve hayata geçirmek istediğiniz planları dilek panonuzda toplayabilirsiniz. Bu şekilde dileklerinizi gerçekleştirmeye bir adım yaklaşmış olacaksınız.

        5

        FİLM GECESİ

        Sevgililer Günü'nde görmeye can attığınız, merak ettiğiniz filmlerden birini izlemeye ne dersiniz? Eğer sinemaya gitmek istemiyorsanız, patlamış mısır, atıştırmalıklar ve loş bir ambiyansla keyifli bir sinema gecesi düzenleyebilirsiniz.

        6

        MASAJ VE SPA

        Gündelik hayatın getirdiği koşuşturmaca sizi yorduysa kendinizi masaj ile ödüllendirebilirsiniz. Ya da spa ortamını ayağınıza getirebilirsiniz. Uçucu yağlar, mumlar, yüz maskeleri, masaj aletleriyle günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

        7

        YENİ TARİFLER ÖĞRENMEYE NE DERSİNİZ?

        Yemek yapmaktan hoşlanıyorsanız favori şarkılarınızla birlikte yeni tarifler deneyebilirsiniz.

        8

        BİTKİLERİNİZE VAKİT AYIRABİLİRSİNİZ

        Toprakla uğraşmak, tarla-bahçeyle ilgilenmek birçok kişi için terapi gibidir. Vücudun toprağa değmesi rahatlatır, mutlu eder. Bu nedenle bitkilerinize vakit ayırarak negatif enerjilerden kurtulabilirsiniz.

        9

        ETKİNLİK PLANLAYABİLİRSİNİZ

        Keyiflendiren, heyecan veren bir akşam için farklı planlar da yapabilirsiniz. Sevdiğiniz bir müzik grubu, merak ettiğiniz bir tiyatro oyunu ya da stand-up gösterisi varsa 14 Şubat biçilmiş kaftan.