Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şeyma Subaşı: Bizi abla-kardeş zannediyorlar - Magazin haberleri
        1

        Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Subaşı, Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        2

        Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirilerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

        3

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Şeyma Subaşı, bu kez kızı ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

        4

        "BİZİ ABLA-KARDEŞ ZANNEDİYORLAR"

        Subaşı'nın "Küçük kız kardeşin kaç yaşında? Ben; Hayır hayır, o benim kızım! Bizi abla-kardeş zannediyorlar desem... Nasıl güzel ve güzel huylusun sen Melisa'm..." notunu düştüğü paylaşımlar kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

        5

        MESAJI İFŞA OLMUŞTU

        Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın canlı yayında telefonundan bir şey gösterdiği sırada Şeyma Subaşı'ndan gelen "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım. Miami oteli ve parayla ilgili. Başka bir şey de konuşacağım" mesajı ifşa olmuştu.

        6

        Görüntülerin basında yer almasından sonra Şeyma Subaş, konuyla ilgili şu açıklama yapmıştı:

        7

        Acun'a attığım mesajın canlı yayına çıkmasıyla alakalı bir şey söylemek istiyorum. 'Bu kimin başına gelirdi?' derseniz tabii ki Şeyma Subaşı'nın başına gelirdi ama hayırlısı böyleymiş, yapacak bir şey yok.

        8

        Sonuçta bizim unutmayalım ki Acun'la bir çocuğumuz var ve bizim konuştuğumuz bir sürü maddi, manevi olay var. Bunlardan bir tanesinin şimdi canlı yayına çıkması da tabii ki benim kaderim diyelim.

        9

        Bizim önceliğimiz tabii ki Melisa. Biz her zaman bunları Acun'la konuşacağız. Önceden de konuşuyorduk, şimdi de konuşuyoruz zaten. İnşallah bu olay başka boyutlara geçmez.

        10

        ACUN GEÇTİĞİMİZ HAFTA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

        Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde ciddi bir kaza geçirmişti. Ilıcalı'nın yara almadan kurtulduğu kazada lüks araç kullanılamaz hale gelmişti. Acun Ilıcalı, kaza sonrası, "Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ