Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şeyma Subaşı'dan Guido Senia paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Subaşı, Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        2

        Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirilerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

        3

        Çıkardığı 'Sadece Şeyma' kitabıyla gündemden düşmeyen Subaşı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir parti ile sevgilisinin yeni yaşını kutladı.

        4

        Sevgilisinin ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenen Subaşı, Guido Senia ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

        5

        "HEPİNİZ BUNU SORUYORSUNUZ"

        Subaşı, kutlama gecesinden sevgilisi ile çekilen karesini, "Çünkü hepiniz bunu soruyorsunuz. Tamam, yeterli..." notuyla yayınladı. Subaşı'nın paylaşımına yorum sınırlaması koyması dikkatlerden kaçmadı. Guido Senia ise sosyal medya hesabından, "Doğum günü dilekleri için herkese teşekkürler" notunu paylaşı.

        6

        "GÜNAHIMI ALIYORLAR DİYE ÜZÜLÜRDÜM"

        Subaşı, geçtiğimiz günlerde Son Moda programına açıklamalarda bulunmuştu. "Bazıları sadece kötü yorum yapmak için beni takip ediyor" diyen Subaşı, "Önceden o kötü yorumları yapanları günahımı alıyorlar diye üzülürdüm. Artık onlar için üzülmüyorum bile" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ