Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sezgi Sena Akay ile Emir Hasoğlu boşandı
        1

        2019 yılında nikah masasına oturan model Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu'nun boşandıkları ortaya çıktı. Çiftin oğulları Ali Kerim'in velayetinin annesine verildiği öğrenildi.

        2

        "HİÇBİR BAĞIMIZ KALMADI"

        Hasoğlu, konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Emir Hasoğlu'nun, "Sezgi Sena Akay ile hiçbir bağım kalmamıştır. Hayatı ile ilgili yorum yapmayacağım. Oğlum Ali Kerim için hukuk yoluna başvuracağım." mesajının ardından gözler ünlü modele çevrildi.

        3

        "ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDIK"

        Akay da Instagram'dan, "Birbirimizi tanımadan, çok kısa sürede evliliğe taşıdığımız birlikteliğimizi, yaşadığımız anlaşmazlıklar dolayısıyla bitirme kararı aldım. Anlaşmalı olarak boşandık. Boşanma sonrasında her iki taraf için de bir alışma ve kabullenme süreci olduğundan kendisinin henüz bu süreci atlatamadığını düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

        4

        MÜJDEYİ BU SÖZLERLE DUYURMUŞTU

        Tescilli güzel, 26 yaşında anne olmuştu. Akay, o dönem güzel haberi şu ifadelerle duyurmuştu:

        Yarın benim doğum günüm ve 25 yaşımı bitirirken dünyanın en özel duygularından birini yaşıyorum; annelik... Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Babanla birlikte seni heyecanla bekliyoruz, elimizden geldiğince seni her şeyden koruyup, seni olduğun gibi kabul edip, çok seveceğiz. Sağlıkla dünyayı gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu arada tahminleri alalım. Kız mı, erkek mi?

        5

        SEZGİ SENA AKAY HAKKINDA

        1994 yılında İstanbul'da doğan Sezgi Sene Akay, 1.82 boyundadır. "Best Model Of Turkey" yarışmasında birinci olan Akay, kariyerine model olarak devam etti.

        6

        Daha sonra dizilerde rol alan Sezgi Sena Akay, "Zeytin Tepesi", "Acı Aşk", "Muhteşem Yüzyıl - Kösem", "Meryem" ve "Hıçkırık" adlı dizilerde rol aldı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ