Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sophie Turner: Annelik beni daha iyi bir oyuncu yaptı
        1

        Şarkıcı Joe Jonas ile 2019'da nikah masasına oturan Sophie Turner, samimi açıklamalarda bulundu. Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Turner, anne olmasının oyunculuğuna büyük katkıları olduğunu ifade etti.

        2

        "OLAYLARA FARKLI BAKIYORUM"

        "Game Of Thrones"un yıldızı, yeni dizisi "The Staircase"in (Merdiven) galasında röportaj verdi. 26 yaşındaki Sophie Turner, anne olduktan sonra olaylara karşı farklı bakış açılarına sahip olduğunu belirtti.

        3

        "AİLE KAVRAMI BENİ DAHA DUYGUSAL YAPTI"

        Aile kavramının onu daha duygusal biri yaptığını söyleyen Sophie Turner, "Artık daha çok empati yapabiliyorum. Aileyle ilgili duygularım çok yoğun. Anne olmak, daha iyi bir oyuncu olmamı sağladı." şeklinde konuştu.

        4

        "ANNELİĞİ DENEYİMLİYORUM"

        Turner, konuyla alakalı, "Biliyorsunuz gerçekten iyi bir oyuncu olmanın tek yolu, mümkün olduğu kadar hayatı deneyimlemek ve bu deneyimleri hayata geçirmekten geçer. Şu anda anneliği deneyimliyorum ve umarım bu, performansıma yardımcı olur." ifadelerini kullandı.

        5

        2019 YILINDA EVLENDİLER

        Öte yandan "Game of Thrones" dizisindeki "Sansa Stark" karakteriyle ünlenen İngiliz oyuncu Sophie Turner ile "Jonas Brothers" grubunun vokalisti Joe Jonas, 2019 yılında evlenmişti. Çift, geçtiğimiz yıl temmuz ayında kızlarını kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ