Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Arjantin messiden dünya kupası itirafı, messi dünya kupası, 2014 dünya kupası - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Arjantin basınına konuşan Messi, Brezilya'da yarın başlayacak FIFA Dünya Kupası'na takım olarak hazır olduklarını ifade etti. Daha önce oynadığı milli maçlarda hatalı oynadığını itiraf eden Messi, "Bunlardan ders çıkarttım ve Brezilya'da tekrarlamayacağım" dedi.

        İyi bir kadroya sahip olduklarını ve uzun bir süredir yenilgi yüzü görmediklerini hatırlatan Messi, "Sahaya çıktığımda evdekinden çok farklı bir kişiliğe bürünüyorum. Kazanmayı seviyorum ve zafere ulaşmak için mücadele etmem gerektiğinde kendime 'bunu yapabileceğimi' söylüyorum" ifadelerini kullandı.

        Arjantinli yıldız futbolcu, Dünya Kupası'na ulaşmanın bir rüya olduğunu ve bunu takım olarak başarabileceklerini vurgulayarak, "Umarım finale çıkar ve Neymar'a karşı oynarım. Başka bir takım çıkarsa da mutlu olurum" değerlendirmesinde bulundu.

        İlk Dünya Kupası deneyimini 2006'da Almanya'da yaşadığını hatırlatan 26 yaşındaki oyuncu, "Benim için harika bir deneyim olmuştu. Takım iyi oynamasına rağmen elendiğinde üzgün olmadığım gerekçesiyle eleştirilmiştim. Bu doğru değildi ve bana haksızlık yapılmıştı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ