Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Amrabat transferinde sona yaklaştı - Trabzonspor Haberleri

        Bu oyuncuyu vererek bordo-mavili kulüple Olcan ve Burak transferlerinden kalan hesabı kapatmak isteyen Galatasaray, teknik direktör Hamzaoğlu’nun raporunu bekliyor.

        Transfer sezonuna Kayserispor’dan Hakan Arıkan, Okay ve Alper’i alarak başlayan, önceki gün de Kamerunlu oyuncu Stephane M’Bia’ya imza attıran bordo-mavililer, Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın takıma katılmasını çok istediği Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Ambarat konusundaki ısrarından vazgeçmiyor. Geçen sezonu Malaga’da kiralık olarak geçiren Amrabat’ın aradıkları hücuma dönük orta saha oyuncusu profiline tam olarak uyduğunu savunan Sportif Direktör Süleyman Hurma, bu konudaki girişimlerini sürdürüyor. Galatasaray’ın da Amrabat’ı Trabzonspor’a vererek Burak Yılmaz ve Olcan Adın transferlerinden kalan hesabı da bu yolla kapatmayı amaçladığı belirtildi. Sarı-kırmızılıların Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği kararı beklediği ve Trabzonspor’la ancak bu kararın ardından masaya oturacağı vurgulandı. Trabzonspor’un Amrabat’ın bonservisine yüksek fiyat istenmesi halinde kiralama yoluna gidebileceği de öğrenildi.

        AATIF DA BEKLEMEDE

        Öte yandan Sivassporlu Aatıf için de Trabzonspor’un bekleyişi sürüyor. Aatıf’ın bordo-mavili takıma gelmeye sıcak baktığı ve bu yöndeki görüşünü Sivasspor yönetimine ilettiği öğrenildi. Trabzonspor’un takas artı para formülüyle takıma katmayı istediği Aatıf için kırmızı-beyazlı kulübün takasa yanaşmadığı da biliniyor.

        (DHA)