Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Hami Mandıralı: Hepiniz birer Salih olun - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Osmanlı maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda “Salih için oynayın. Özer için, Cavanda için oynayın” dedi. Mandıralı, “Eksiğimiz çok ama taraftarımızın da büyük desteğiyle Osmanlı’yı yeneceğimize inanıyorum. Hepiniz birer Salih olun” sözleriyle futbolcularını motive etti.

        MEŞALELİ DESTEK

        Osmanlı maçı hazırlıklarını dün bitiren Trabzonspor’da, taraftarlar idmana çıkarma yaptı. Meşaleler yakarak “Salih Dursun onurumuzsun” ve “Bu düzen değişecek” yazılı pankartlar açan Bordo-Mavili taraftarlar, takımı tribüne çağırarak futbolculara da moral verdi. Teknik direktör Hami Mandıralı da taraftarın sevgisine onları selamlayarak karşılık verdi. Bu arada Trabzonspor yönetimi, Osmanlıspor’un mehter takımını da maça davet etti.

        BELEDİYE HOPARLÖRÜ DE DEVREDE

        Osmanlı maçına şehir olarak ‘tek ses, tek yürek’ hazırlanan Trabzonspor’da, belediyeden de Bordo-Mavili taraftarlara “Maça gelin” anonsu yapıldı. Trabzon Belediyesi, gün içerisinde zaman zaman şehir merkezine yakın hoparlörlerden yapılan anonslarla taraftarı Osmanlı maçına çağırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ