Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Günün transfer iddiaları (27 Nisan 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Sarı-lacivertliler, yıldızlarını ne yurt içinden ne de yurt dışından bir kulübe kaptırmayacak. Başkan Aziz Yıldırım, kulüple sembolleşen üç futbolcunun da sözleşmelerinin uzatılması talimatını verdi. Olaya bizzat el koyan başkan Aziz Yıldırım, "Gökhan, Topal ve Caner, Fenerbahçe'nin sembolleridir. Üçü de kalacak" diyerek son sözü söyledi. (Fotomaç)

        2

        Takımın başına taraftarları etkileyebilecek bir teknik adam getirerek rüzgarı arkasına almak isteyen G.Saray yönetiminin Andre Villas Boas ile üç kez görüştüğü ortaya çıktı. Boas ile yönetimin bir kez daha buluşacağı ve sözleşme şartlarının masaya yatırılacağı belirtildi. Eğer bu konuda da anlaşma sağlanırsa genç hoca ile lig bitmeden imza atılması bekleniyor. (Fotomaç)

        3

        Lucescu’dan umudunu kesen Trabzonspor yönetimi, yerli ve yabancı alternatiflerle görüşme kararı aldı. Yerlide öne çıkan Ersun Yanal’a içeriden ciddi muhalefet var. Genel kanı, yabancı ve kariyerli bir isim. O noktada da İspanyol çalıştırıcı Juande Ramos ismi tekrar vitrinde... (Fanatik)

        4

        Trabzonspor yönetimi, ilk olarak teknik adam sorununu çözmek istiyor. Listedeki ilk isim ise Ersun Yanal... Başkan Muharrem Usta ile yardımcısı Nevzat Aydın'ın bu hafta Yanal'la İstanbul'da bir araya geleceği ve çalışma koşullarıyla ilgili tüm detayları masaya yatıracağı bilgisine ulaşıldı. (Fotomaç)

        5

        Sarı-lacivertli kulüpteki huzurlu günleri Mersin İdman Yurdu karşılaşmasıyla son bulan Diego Ribas ayrılmayı ciddi biçimde gündemine almıştı. Topu ayağına her aldığında ıslıklanan Brezilyalı yıldızın ülkesinin köklü kulüplerinden Santos'a transfer olacağı söylentileri de gün geçtikçe daha yüksek perdeden seslendiriliyordu. Ancak Santos'un asbaşkanı Bruno Vicintin dün yaptığı açıklamada "20 Haziran'dan önce yazılanların hiçbirine inanmayın. Diego'yu almıyoruz, şu an öyle bir hamlemiz yok" ifadelerini kullandı. (Fotomaç)

        6

        Alman futbolcu, Fiorentina’yla olan sözleşmesini alacaklarına karşılık fesh etmek için İtalyan ekibine ikinci kez yaptığı başvurudan yine olumsuz yanıt aldı. Bu gelişme sonrasında serbest kalma şansını kaçıran yıldız isim, Beşiktaş’taki geleceğine ise 9 Mayıs’ta karar vermek zorunda. Gelecek sezon Manchester City’nin başına geçecek olan Katalan teknik direktör Pep Guardiola’nın; Gomez’i bu takıma götürmek istediği iddialarının Süper Mario’nın aklını karıştırdığı belirtildi. (Fanatik)

        7

        F.Bahçe'nin son haftalardaki formda ismi Volkan Şen'i Alman devi Dortmund'un yakından izlediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun son haftalarda gösterdiği muhteşem form sonrası Dortmund scoutlarının İstanbul'a geleceği ve yönetime detaylı bir rapor sunacağı bildirildi. (Takvim)

        8

        Caner Erkin’in takımdan ayrılması halinde, yönetim bombayı patlatacak. İşte Sarı-Lacivertliler’in taraftarı heyecanlandıracak yeni Roberto Carlos adayları: Filipe Luis, Gaya, Abdul Rahman Baba, Digne. (Fanatik)

        9

        Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosuna katmayı düşündüğü Hatem Ben Arfa kıymete bindi. Nice ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız yıldıza; İspanya, İngiltere ve Çin'den 8 transfer teklifi olduğu ifade edildi. Arfa'nın İngiltere Ligi'ne geri dönebileceği belirtilirken siyah-beyazlı yönetimin ise bu transferdeki ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. (Fotomaç)

        10

        Bursaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Hamza Hamzaoğlu ile yönetim önümüzdeki günlerde masaya oturacak. Yeşil-Beyazlılar, yıllık 1.3 milyon Euro garanti ücret alan başarılı teknik adamdan ‘feda’ yapmasını istiyor. Yönetim, Hamzaoğlu’nun 1 milyon Euro’nun altına inmesini bekliyor. (Fanatik)

        11

        F.Bahçe'de bu sezon sakatlıklar nedeniyle beklenen katkıyı yapamayan Meireles yol ayrımında. Yönetimin kontratı bitecek Portekizli'yle vedalaşması bekleniyor. 33 yaşındaki tecrübeli orta sahanın da ya ülkesi ya da Katar'a gitmeyi planladığı bildirildi. (Fotomaç)

        12

        Beşiktaş'ın devre arasında Hannover'e kiraladığı Miloseviç'ten kötü haber geldi. Alman ekibi küme düştüğü için İsveçli oyuncunun bonservisini almayacağını açıklamıştı. Bu yetmezmiş gibi sakatlanan Miloseviç'in diz iç yan bağlarını kopardığı ve uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Bu nedenle Miloseviç'in seneye Beşiktaş'ta kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Fotomaç)

        13

        Liverpool'dan sezon başı opsiyonsuz kiralanan Lazar Markovic bir ara oyunuyla dikkat çekmişti. Ancak sürekli sakatlanan Sırp futbolcu gözden düştü. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda Lazar Markovic için, güçlü Ada ekibine bir teklif yapmayacağı öğrenildi. (Fotomaç)

        14

        Kanarya'nın uzun süre peşinden koşmasına rağmen renklerine bağlayamadığı Sofiane Feghouli transferinde karşısında bir dev daha dikildi. İnter ve Tottenham'ın da istediği Cezayirli yıldızla Manchester United da ilgileniyor. Feghouli'nin de gönlü Ada ekibinde. (Fotomaç)

        15

        Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun onu birkaç sezondur ciddi şekilde isteyen Fransız Paris Saint Germain'e 'Evet' dediği iddia edildi. Ronaldo'nun alacağı rakam hakkında bir bilgi verilmedi.

        16

        Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın gündemine kaleci transferi de girdi. Manchester United gibi devlerin listesinde olan Muslera, iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacak. Yerine 1 numaralı aday ise Trabzonsporlu Onur Kıvrak! (Hürriyet)

        17

        Galatasaray’da henüz yarım sezon bile oynayamayan Ryan Donk konusunda Cim-Bom’a piyango gibi bir teklif geldi. Menajerleri, Hollandalı futbolcuyu Çin’e götürmek için sarı-kırmızılı yönetimden izin istedi. (Milliyet)

        18

        Astronomik bir teklif gelmediği takdirde Samuel Eto’o’yu kadroda tutmayı hedefleyen Antalyaspor, takımın kalitesini gelecek yıl daha da artırmayı planlıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor’da kadro dışı kalan Erkan Zengin’i gündeme aldı. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ