Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor kim elendi? Survivor sembol oyununu kim kazandı? Yağmur mu, Hakan mı? İşte elenen isim

        Survivor'da kim elendi? sorusu Survivor izleyicisinin bu akşam çok büyük bir merakla cevabını araştırdığı soruların başında geliyor. Survivor'da adım adım finale yaklaşılırken, artık her oyun büyük öneme sahip. Bunun yanında elemeler de artık eskisinden çok daha zor oluyor takımlar için. Survivor'da Cumartesi günkü ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı 2 eleme adayını çıkarmıştı. Dün de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı 2 eleme adayı çıkardı. Peki adadan kim gitti? İşte Survivor son bölüm özeti...

        SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI? ADEM TURABİ TARTIŞMASINDA NAGİHAN ÇİLEDEN ÇIKTI!

        Survivor eleme heyecanından önce sembol oyunu heyecanı yaşandı. Alp Kırşan, Kıbrıs için bilet anlamı taşıyan sembol oyunlarının artık haftada iki kez yapılacağını söyledi. Birebir yarışların yapıldığı Survivor'da ilk mücade Turabi ile Hilmi Cem arasındaydı. Turabi karşılaşmayı kazanırken, Hilmi Cem sembole veda etti. Sembol oyunun erkekler finalinde Adem ile Turabi karşı karşıya geldi. İlk avantajı kazanan Turabi, yarışı da aldı. Yarışın sonunda Turabi'nin "Nagihan senin için" demesine önce Merve tepki gösterdi, sonra Adem. Turabi, kendini "kötü bir şey söylemedim" diyerek savunurken, Adem Turabi'ye "Sen kazanmayı bilmiyorsun, ben yenilmeyi biliyorum" dedi. Tartışma ilerleyince, Adem Turabi'ye "Nagihan niye ile oynaşıyorsun?" dedi. Bu söz Nagihan'ı çileden çıkardı.

        REKLAM

        Kadınların sembol için ilk yarışı Merve ile Nagihan arasındaydı. Merve üst tura çıkarken, Nagihan sembole veda etti. Merve bugünü sembol oyununda büyük bir başarı gösterdi. Kadınlarda sembolü alan Merve oldu.

        ADEM - TURABİ TARTIŞMASI ADA KONSEYİNDE

        Ada konseyinde elenecek kişinin belirlenmesinden önce, yaşanan tartışmanın kabul edilemeyeceğini belirten Acun Ilıcalı ilk sözü Adem'e verdi, ancak Adem daha sonra konuşmak istediğini söyledi. Sözü alan Turabi, "Ben dans ederek buraya geldim. Çocukluğumdan beri bütün dövüş sanatlarıyla ilgilendim. Ailem dövüşçü olmamı istedi ama ben dans etmek de istedim. Senenin 6 ayı dans ettim, 6 ayı yurt dışında dövüştüm. Delikanlılık racon kesmekle olmaz, eve ekmek götürmekle olur. Dansla paramı kazandım. Dövüşerek para kazandım. Hayalimin peşinde koştum. Kimse dışarıdaki magazinle gelip, benim emeğime laf etmesin. Ben burada kimsenin özel hayatıyla ilgilenmiyorum, Survivor hayatıyla ilgileniyorum. Rica ediyorum kimse benim özel hayatımla ilgilenmesi. Kimse benim buraya nasıl geldiğimi bilemez. Herkesin derdi kendine büyüktür. Rica ediyorum benim özel hayatıma karışmayın, benim hangi zorluklarla buraya geldiğimi bilemez. Benim tek canımı sıkan konu budur abi. 2014'ten beri hiç konuşmadım, konuşmak istemedim. Beni bilen bilir. Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim, cezaya karşı boynum kıldan incedir" dedi. Söz alan Adem "Öncelikle tebrik ediyorum dersine çok güzel çalışmış. Neler söyleyeceğini güzel çalışmış. Benim kimsenin işiyle mesleğiyle bir derdim yok. Kendine yapılmak istemediğini başkasına söylemeyeceksin. Oyun sırasında ben o karşı takımla oynarken ona destek verdim. Oyundan sonra tahrik edici cümleler kurması yanlış. Merve sitemini dile getirdi, Merve'ye ters cevap verince ben de cevap verdim. Zemin kaydırma operasyonlarına gerek yok. Ben bugün bu adamın tuzağına düştüm. Benim nelere çıldırabileceğimi bilen birisi. Bugün beni o çukura çekti, ben de o çukura düştüm. Ben ama beni buraya gönderen anneme babama herkese söz veriyorum. Bir daha böyle bir şey yaşanmayacak" dedi. Turabi tekrar söz alarak, saygısız bir sevinç yapmadığını belirterek kendisini eleme adayı olarak yazılmasına sitem etti.

        Acun Ilıcalı, bu konuyla ilgili değerlendirmeyişu şekilde yaptı: Birbirinize söylediğiniz bir çok kötü sözü televizyon kurallarını aştığı için yayınlamadık. Turabi'nin orada "ben kazandım, Nagihan'a armağan ediyorum" demesinde herhangi bir şey yok. En normal sevinme şekli. Bizim değerlendirmemizde 3 önemli konu var üçüde Adem ile ilgili. Biz buraya seni zorla getirmedik. Senin cümlen bize geliyor. Sen kameraman arkadaşıma bir hareket yapıyorsun. Tabi ki kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum, ama bize geliyor. Üçüncü Nagihan ile ilgili söylediğin cümle. Kötü niyetli döylediğini düşünmüyorum ama bir kadın yarışmacıya bunu söylemen yanlış. Kendisini savunan Adem, "Beni çileden çıkardılar, orada Survivor'a dil uzatmak için yapılan bir şey yok. Herkesten özür diledim zaten, özür dilerim. Kameran arkadaşımızdan da gittim özür diledim. Bu konuda ben zaten hata yapmadım demiyorum. Hata yaptım yani. Nagihan konusuna gelince, ben ne kadar bu konuya Nagihan'ı dahil etmek istemedikçe, Nagihan dahil oldu. Keşke Nagihan cevap vermeseydi, keşke Turabi Nagihan'a gidip bir şey demeseydi. Ben orada Nagihan'a kötü anlamda demedim, benim üstüme oynamalarından bahsediyorum. Ben kesinlikle Nagihan'ın kadınlığına laf etmedim" dedi.

        Nagihan söz alınca, çok fazla konuşmaya değer olmadığını söyledi. Adem ile daha sonra görüşerek konuyu yanlış anladığını sözleydi. Ben de çileden çıktım. Sonuç olarak ben bir anne olarak da buradayım. Umarım sadece ben yanlış anlamışımdı.

        Acun Ilıcalı, Adem ile tartışmayı fiziksel müdahale olmadığı için dondurma kararı aldıklarını söyledi. Ciddi bir uyarı yaptıklarını, bir daha böyle bir tartışmanın yaşanmayacağının sözünü aldı.

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'un ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de ilk eleme adayı Yağmur olmuştu. Dokunulmazlık ödülünü kazanan Damla ise Hakan'ı söylemişti. Dün yayınlanan bölümde ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetti. Ünlüler'den takım oylaması sonucu Mustafa Kemal üçüncü eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise Turabi'yi söylemişti.

        Acun Ilıcalı, önümüzdeki hafta, Perşembe ve Cuma akşamı hızlandırılmış çekimler öncesi Cumartesi günkü dokunulmazlık oyunu öncesinde Dominik'in son toplu oylaması yapılacağını açıkladı.

        Bu haftanın en başarılı yarışmacılarında erkeklerde yüzde 71 ile Turabi, ikinci isim ise 59 ile Anıl oldu. Kadınlarda ise en başarılı birinci isim yüzde 61 ile Damla, ikinci isim ise yüzde 58 ile Sema oldu.

        Acun Ilıcalı, bu hafta yapılan oylamada rakiplerinden daha az oy alarak, Survivor hayallerine ve adaya veda edecek olan ismi YAĞMUR olarak açıkladı. Yağmur, son sözlerini söyleyerek arkadaşlarına veda etti. Böylece Yağmur, adaya bu hafta veda eden isim oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ