Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tayfun Erdoğan'dan babası Emrah'a: "Böyle bir tepki vermesi üzücü"

        Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Seda Sayan'ın programına konuk oldu. Tayfun, geçtiğimiz günlerde babasına kendisiyle ilgili soru sormak isteyen gazetecilere tepki göstermesi hakkında açıklamalarda bulundu.

        Tayfun şunları söyledi:

        Böyle bir tepki vermesi üzücü. Dün de ben söylemiştim. Bu haberin benimle ilgili olduğunu bilmiyordum. Bu kadar benimle ilgili soru sorulduğunda cevap vermeyebilirsin ama böyle bir tavır... Evlatlık görevim yapıp ayağına kadar gittim ama benimle görüşmedi. Babama mektup yazdım, ayağına gittim ama hep beni reddetti. Babamın menajeriyle oturduğumuzda elimizden telefonlar alındı. İnsanlar bir yerden sonra yoruluyor. Her şekilde babama ulaşmaya çalıştım ama yine kötü evlat ben oluyorum. Ben şu an işletme okuyorum. Eğitim masraflarımı annemle ben karşılıyorum. Ben annemle büyüdüm, ama beni annemle babamın yaşadığı geçmiş ilgilendirmez. Bu hayatta anne baba ahı almayacaksın ama evlat ahı da almayacaksın.

        Tayfun, konuklardan gelen, "Baban hastalansa, böbreğe ihtiyacı olsa, senin dokun uysa, kendi böbreğini verir misin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi. İşte o anlar...

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ