Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig TFF, kulüpleri yine kızdırdı - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu ile kulüpler arasında devam eden anlaşmazlıklarda yeni bir gelişme yaşandı. Yayıncı kuruluşun sürekli ödemelerde indirime gitme taleplerinden bunalan Kulüpler Birliği, TFF'nin bundan sonra yayıncı kuruluş ile yapacağı görüşmelere bir komisyon kurup müdahil olma kararı almıştı. Amacı haklarını daha iyi savunmak olan kulüpler, bugün yaşanan bir gelişmeyle şoka uğradı.

        KULÜPLER BİRLİĞİ OLMADAN GÖRÜŞME!

        Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; TFF'nin bugün yayıncı kuruluşla kulüplerden habersiz şekilde bir araya geldiği ortaya çıkarken bu durum başkanların tepkisini çekti. Toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in de davet edilmediği kaydedildi.

        YABANCI MESELESİNDE DE HABERSİZ KARAR!

        TFF ile kulüplerin tek anlaşmazlık yaşadığı konu bu değil. İki taraf arasında yeni sezonun başlama tarihi ve yabancı sınırı başta olmak üzere pek çok konuda fikir ayrılığı bulunuyor. Tüm bu yaşananların yanında TFF'nin yarın da flaş bir toplantı yapacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre; TFF yönetimi, yine Kulüpler Birliği'ne haber vermeden yapılacak toplantıda yeni sezondaki yabancı sayısını karara bağlayacak. Bu gelişmenin kulüplerden nasıl bir tepki alacağı ise merak konusu...

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ