Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin The Irishman'in galası gerçekleşti - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Netflix’in Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'yi bir araya getiren Martin Scorsese imzalı filmi 'The Irishman’in Türkiye’deki özel gösterimi önceki akşam gerçekleşti.

        2

        Geceye aralarında Ali Sunal, Bige Önal, Burak Deniz, Burcu Esmersoy, Cem Yılmaz, Çağlar Ertuğrul, Demet Akbağ, Doğa Rutkay & Kerimcan Kamal, İlker İnanoğlu, Kubilay Aka, Neslihan Yeldan, Nevra Serezli, Yetkin Dikinciler’in de olduğu sanat ve sinema dünyasından birçok isim katıldı.

        3

        The Irıshman'ın galasına tek başına gelen Burak Deniz, filmi izlemek için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

        4

        "MENİSKÜS AMELİYATI OLDUM"

        Yakın zaman önce menisküs ameliyatı olan Deniz, "Bir menisküs ameliyatı oldum. Egzersizle geçecek. Futbolcu hastalığı diyorlar ama benim futbolla alakam yok. Fenerbahçe'liyim ama kalede kim oynuyor bilmem" diye konuştu.

        5

        SHOW TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Yamaç Koçovalı karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli ile aşk yaşayan Bige Önal, siyahlar içinde galada boy gösterdi.

        6

        "ROBERT DE NIRO HAYRANIYIM"

        Sevgilisinin sette olduğunu söyleyen güzel oyuncu, "Aras çalışıyor, o yüzden tek geldim. Robert De Niro hayranıyım. Benim de Netflix'le bir projem var. 2020'de yayına girecek. Güzel bir kadromuz var. Yoğun bir set tempomuz başladı, çalışıyoruz" diyerek film hakkındaki duygularını dile getirdi.

        7

        "ÇOK HEYECANLIYIM"

        Çukur dizisinin Celasun'u Kubilay Aka, "Ben çok heyecanlıyım. Böyle büyük aktörleri izlemek inanılmaz keyifli olacak. Al Pacino hayranıyım" diye konuştu.

        8

        "HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR"

        Kubilay Aka'nın geçtiğimiz günlerde Miray Daner'le barıştığı iddia edilmişti. Aka, "Özel hayat nasıl gidiyor?" sorusuna, "Güzel gidiyor her şey" yanıtını verdi. Aka, "Neden tek geldiniz?" sorusuna ise, "Bu aralar biraz tekim" diye cevapladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ