Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Yılmaz Akkaya kimdir?

        ATVekranların sevilen dizisiBir Zamanlar Çukurova yenibölümleriyle birlikte seyircileriye buluşmaya devam ediyor.Bir Zamanlar Çukurovadizisindebaşarısıyladikkat çeken oyuncu Uğur Güneş'in hayat hikayesini düzenledik. Peki,Bir Zamanlar Çukurovadizisi oyuncusuUğur Güneş kimdir, kaç yaşında ve nereli?

        UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

        İsimsizlerdizisinde "Kaymakam Fatih" karakterini canlandıran Uğur Güneş, 1987 yılında Ankara’da doğmuştur. Uğur Güneş hem karakteri hem de mesleğindeki başarısı ile en çok beğenilen oyunculardan birisi olmuş durumdadır. Ankara da büyüyen ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamlayan başarılı oyuncu en son Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Uğur Güneş Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncuTRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırmıştır. Uğur Güneş İsimsizler dizisinde Kaymakam Fatih karakterini canlandırıyor.

        REKLAM

        UĞUR GÜNEŞ'İN BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNDE Kİ ROLÜ

        İstanbul'un yakışıklı, mütevazı ve iyi yürekli çocuğu, çalışkan bir aşık. Parada pulda şanda şerefte gözü yok. Hayatta en büyük dileği canından çok sevdiği Züleyha'sıyla evlenip mutlu bir yuva kurmak. Ama bir gün hayattan yediği bir darbe ile geleceği de hayalleri de tümüyle değişir. Sevdiği için elini kana bulayan Yılmaz'ın içine düştüğü kaçak hayatı onu hiç beklemediği yollara sürükler. Aşkı için her şeyi göze alan Yılmaz kaderine hükmedebilecek mi?

        UĞUR GÜNEŞ'İN FİLMOGRAFİSİ

        2011 - Yeniden Başla - Eray

        2013 - Şeytan-ı Racim - Emrah

        2014 - Urfalıyım Ezelden - Çetin

        2015 - Diriliş: Ertuğrul - Tuğtekin

        REKLAM

        2015 - Seddülbahir 32 Saat - Hüseyin

        2017 - İsimsizler - Kaymakam Fatih

        2018 - Bir Zamanlar Çukurova - Yılmaz

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ