Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Uraz Kaygılaroğlu: Tarık Akan'ın dayım olmasını istemiştim - Magazin haberleri
        1

        Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' adlı dizisine hazırlanan 33 yaşındaki ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, samimi açıklamalarda bulundu. İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Kaygılaroğlu, aile hayatının küçük yaştan itibaren kadınların yoğunlukta olduğu bir şekilde geçtiğini anlattı.

        2

        "TARIK AKAN'IN DAYIM OLMASINI İSTEMİŞTİM"

        Melis İşiten ile evliliğinden Ada adında bir kızı olan Uraz Kaygılaroğlu, konuyla ilgili, "Bizim ailede iyi bir erkek figürü yoktu ne yazık ki... O yüzden çocukluğum hep kadınların arasında geçti diyebilirim. Halalarım, teyzelerim, babaannem, anneannem... Onların arasındaydım sürekli. Çocukken Tarık Akan'ın başrolde dayı olarak yer aldığı 'Sevgili Dayım' diye bir film vardı. O filmi izleyip, 'Vay be, böyle dayı-yeğen ilişkileri de olabiliyormuş demek ki...' diye düşündüğümü hatırlıyorum. O zamanlar Tarık Akan'ın dayım olmasını bile istemiştim hatta" ifadelerini kullandı.

        3

        "BENİM ÇOK HASSAS OLDUĞUM BİR KONU"

        Geçtiğimiz haftalarda Berrak Tüzünataç ile yollarını ayıran ünlü oyuncu, kendisinde katlanamadığı özelliğinin "çok çabuk sıkılması" olduğu itirafında da bulundu.

        Haksızlık karşısındaki hassasiyetini de vurgulayan Kaygılaroğlu, "Sevmediğim bir insanın uğradığı haksızlığın karşısında da dururum. Haksızlığa uğramak konusu benim çok hassas olduğum bir konu. Kişiden bağımsız olarak düşünerek davranabiliyorum. Kişiyi sevmemeye ya da ondan hoşlanmamaya devam ederim ama haksızlığa uğramasına göz yummam" dedi.

        4

        "BU BANA GERÇEKÇİ GELMİYOR"

        Sektörün içerisinde yaşanan fiziksel ayrımcılıklardan duyduğu rahatsızlığı da ifade eden bUraz Kaygılaroğlu, "Kilolu oyunculara ne yazık ki sektörde şans verilmiyor. Belirli bir kilonun üzerindeysen başrol oyuncusunun en yakın arkadaşı olup, onun yaşadığı aşka seyirci olmak ve imrenerek bakmaktan başka bir rol düşmüyor sana. Bu bana gerçekçi gelmiyor. Hayat çeşitlilikleriyle güzel sonuçta, belirli bir kilonun üzerindeki insanlar aşık olamaz mı? Mesela bunu izleyemez miyiz biz? Mesela yurt dışında sektörün dinamiğinde böyle bir ayrımcılık yok ama ülkemizde ne yazık ki durum hala aynı" sözleriyle ifade etti.

        5

        SÜRPRİZ BİRLİKTELİK KISA SÜRDÜ

        Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun şubat ayında Instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti, kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. Oyuncu çift, birkaç hafta sonra da Arnavutköy'deki bir balıkçıda aşklarını ilan etmişti. Ancak ikilinin aşkı uzun sürmemişti.

        6

        FİKİR UYUŞMAZLIĞI AŞKI BİTİRDİ!

        Son dönemde çiftin cephesinden sık sık fikir uyuşmazlığı nedeniyle kavga ettikleri ve Kaygılaroğlu'nun ayrılmak istediği iddiaları gündeme gelmişti. İkili arasındaki iplerin geçen hafta sonu tamamen koptuğu ortaya çıkmıştı.

        Berrak Tüzünataç, ayrılık sonrası soluğu Bodrum’da bir detoks merkezinde almış ve aralarında Alican Yücesoy ve Ece Sükan’ın da olduğu arkadaş grubuyla tatil yapmaya başlamıştı.

        7
        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ