Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (20 Şubat 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya dış ortamlara bağlı önemli işlerinizle başlayabilirsiniz. Sizi harekete geçirecek insanlarla bir araya gelecek, önemli adımlarınızı başkalarından alacağınız destekle atacaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftanız ortaklaşa parasal işleriniz ve bu işlerde üzerinize düşen sorumluluklarla başlıyor. Sezgileriniz iyi çalışacak ve iş hayatınızda yol gösterecek. Geri plandan her işinizi rahat yürütebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel veya ortaklı işlerinizde bugün önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda bu hafta önemli adımlarınız olabilir. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda şanslısınız.

        REKLAM

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizle ilgili konularda yapılması gerekenler duygusal olarak sizi zorlayabilir. Önemli görüşmeleriniz varsa olumlu etkiler altındasınız. Hayata iyimser bakış açınız sizi birçok zorluktan koruyabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftanız eğlenceli etkilerle başlıyor. Çocuğunuz varsa onun sorumlulukları öğleden sonra sizi meşgul edebilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı konuşmalar ve planlar keyfinizi artırabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni hafta ailevi konular ve bu alanlarda üstleneceğiniz sorumluluklarla başlıyor. Parasal olarak aile hayatınıza yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Kendinizi birçok konuda şanslı hissedeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim işlerinizde ve kısa vadeli yakın çevre planlarınızda bu hafta etkili davranabilirsiniz. Eğitime dayalı işlerinizde ve özel yaşantınızdaysa işlerin daha hızlı ve rahat aktığını görebilirsiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta sizin için parasal etkiler ve kendinizi güvene alma ihtiyacıyla başlayabilir. İş ve hizmet alanlarınızda beklenmedik yerlerden göreceğiniz duygusal desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi isteklerinize ve beklentilerinize odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu hafta şartlar lehinize olacak. Aşk hayatınızı önemseyecek, size keyif veren projelerin peşine düşeceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İsteksiz başlayan haftanızda yapılması gereken işleriniz gözünüzde büyüyebilir. Aile hayatınız veya eviniz kaçış noktanız olabilir. İşlerinizi hallettikten sonra kendi köşenize çekilebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinize odaklı işleriniz ve sosyal çevrenizdeki aktivitelerle haftanız başlıyor. Bu, kafanızdaki planları uygulamak için uygun haftalardan biri. Kısa yolculuklar hayatınızı renklendirebilir.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer ve iş hayatınızdaki hızlı oluşumlarla haftaya başlıyorsunuz. Parasal bağlantılar ve harekete geçeceğiniz iş görüşmeleri sizi destekliyor. Kaynaklarınızı iyi kullanacağınız bir dönemdesiniz

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ