Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (29 Mart 2017)

        Bugün Satürn’den alacağımız etkilerle kalıcı yapacağımız işlerde somut sonuçlar elde etmeye yatkın olacağız. Olaylara dar bir açıdan bakabiliriz. Düşüncelerimizde ve fikirlerimizde her zamankinden daha tutucu olabiliriz. Disiplinli yönlerimiz ortaya çıkabilir. Keskin yapımızla çevremizdeki insanları ve olayları eleştirmeye yatkın olacağız.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli adımlar atılabilir. Yeniaydan aldığınız etkilerle üzerinizdeki sabırsızlığı daha etkili kullanmaya çalışın. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri plandan yürüttüğünüz görüşmelerinizde ve parasal işlerinizde kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinizi her şeyden geri çekmiş gibi hissedebilirsiniz. Acelecilikten sakının.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sosyal çevreniz size yeni iletişim kapıları açabilir. Hem özel hayatınızda hem de ortaklaşa yapılacak işlerinizde görüşmelerinizin ve fikirlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işlerinizde kalıcı sonuçlar almaya yatkınsınız. Yapacağınız bir seyahat işlerinizi hızlandırabilir. İşlerinizde daha iyi sonuçlar elde etmek için bir düzen kurmalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzak yerlerden ve yabancı ortaklı işlerden elde edeceğiniz sonuçlar hayat girişimleriniz için sizi destekliyor. Önemli bir iş konuşması sorumluluklarınızı artıracak.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa parasal işlerinizde olumlu ve sizi destekleyen etkilerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınız size güç katabilir. Aile hayatınızda yapılacak işleriniz için uygun şartlar oluşabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda çevrenizden destek göreceksiniz. Çevreniz sizi yeni insanlarla bir araya getirmek isteyebilir. Akşam saatlerinde ortak parasal konuşmaların üzerine eğilebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda önemli adımlar atılabilir. Parasal konularda önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz. Hizmet ederken daha sabit ve oturaklı koşullara ihtiyacınız olabilir. Sabırsız olmayın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizle ilgili konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Kalıcı adımlar atılabilir. Kreatif işlerinizde güzel gelişmeler var. Aceleciliğinizi yenmeniz gerekebilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ailenizle olan konuşmalarınızı sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. Yaşayacağınız bazı olaylar sorumluluklarınızı kolaylıkla yerine getirmenize sebep olacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sosyal çevreniz sizi destekleyecek. İş hayatınızdaki konulara sorumlu yaklaşımınız sonucunda hayattan istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Kalıcı işler yüzünüzü güldürebilir. Sıkılganlık etkilerine karşı dikkat edin. Akşam saatlerinde iletişiminiz hızlanabilir.

        HT MAGAZİN / HANDE KAZANOVA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ